Про 160 тисяч тон палива для аграріїв за пільговими цінами

29 березня 2012, 04:44
Власник сторінки
політолог
0
483
Про 160 тисяч тон палива для аграріїв за пільговими цінами

яких вони так і не дочекалися від Азарова

В березні минулого року Прем'єр-міністр М. Азаров пообіцяв аграріям підтримку у вигляді 160 тисяч тон палива за пільговими цінами http://slovoidilo.ua/uk/statements/1082.html .
Судячи з усього, обіцянка виявилася черговим "пшиком". Адже , після того як в березні частина палива таки надійшла до аграріїв, у профільному міністерстві визнали, що зазначена знижка нівелюється високою вартістю логістики. Крім того, паливо, яке запропонували аграріям, виявилося неналежної якості і використовувати його могли лише власники сільгосптехніки вітчизняного та білоруського виробництва.
Аби з'ясувати ситуацію докладніше ми звернулися за коментарем до Міністерства аграрної політики та продовольства. Конкретне запитання - "у яких об'ємах було збільшено постачання пільгового палива аграріям у 2011 році? " у Міністерстві проігнорували, відповівши, що "аграрії забезпечуються нафтопродуктами для проведення сільськогосподарських робіт на підставі прямих договорів з постачальниками. Ціни на нафтопродукти для аграріїв залежать від цінової ситуації на вітчизняному і міжнародному ринках нафти і нафтопродуктів". Додатково було повідомлено, що "для створення сприятливих умов для забезпечення паливом в період проведення сільськогосподарських робіт у 2010 і 2011 роках використовувався механізм здешевлення кредитів".
Таким чином, ні про які 160 тон пільгового палива мова не йдеться.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.