В чиї вітрила дме Гриценко? Він виконує завдання ПР?

29 березня 2012, 08:40
Власник сторінки
Юрист, Правовед
0
387
В чиї вітрила дме Гриценко? Він виконує завдання ПР?

Дії Гриценка по формуванню навколо себе карликових партій ведуть до поразки опозиції на виборах.

На своєму сайті лідер партія «Громадська позиція» Народний депутат Гриценко розмістив з великим апломбом і, мабуть щирою радістю повідомлення під недвозначним і з натяком на особисту особливість заголовком «Об'єднання опозиції - швидко, щиро, чесно».

Ось його основний месіндж: «Хтось говорить про об'єднання партій. Хтось нібито домовився, але обіцяє об'єднатися після виборів. Ми з "Українською партією" вирішили не говорити, а зробити. Тож у суботу, 31 березня, об'єднавчий з'їзд.

Було дві партії - тепер буде одна, міцніша! Назва об'єднаної партії - "Громадянська позиція". Рішення про припинення діяльності і розпуск "Українська партія" прийняла на своєму з'їзді у понеділок, 26 березня. Рішення непросте, але ми вдячні колегам з УП, тепер уже нашим однопартійцям, за довіру і готовність діяти разом».

То хто з ким об»єднався? Гриценка одного знаємо з його «Громадської позиції». Більше ніхто з цієї організації загалу не відомий, а з «Української партії» я, особисто не знаю навіть їх лідера, та і не знав, що є така. Їх же ж там вже біля двох сотень.

То що об»єдналось і проти кого? Та ще й з такою претензією: «ГП і надалі відкрита для об'єднання з іншими опозиційними партіями - і готова робити це так само швидко, щиро і чесно»,- зазначив Гриценко.

Кого він до себе кличе? Може «Батьківщину», чи «Фронт змін», які на шляху до свого об»єднання і також у квітні? Чи може Ющенка з Ульянченко. Таке злиття карликових партій нічого доброго не дасть, а навпаки принесе шкоду поставленному завданню виграти вибори у ВР.

Якщо дві найбільших опозиційних партій об»єднуються і їх підтримує більше половини населення, то нащо направлені дії Гриценка?

Поки бачу, що його дії повністю відповідають завданням ПР не допустити походу опозиції на вибори одним кулаком, однією силою.

І щоб Гриценко не пояснював, але зараз він робить шкоду, яка може стати причиною поразки опозиції. Слід відмітити, що цю заяву він зробив в піку «Батьківщині» і «ФЗ». Думки навіюються сумні. А може Гриценко виконує уже план правлячої партії?

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.