Де їх мораль, де ідеї, принципи?

29 березня 2012, 19:18
Власник сторінки
Юрист, Правовед
0
386
Де їх мораль, де ідеї, принципи?

Влада заради збагачення - ось їх принцип.

Про те, що в Україні вс рвуться до влади знають усі. Про те, що влада в Україні - засіб для особистого збагачення і забезпечення сім»ї і родини також знають всі. Про те, що у влади і партій, які рвуться до неї не має жодної ідеології знають ще більше.

Ось приміром, комуністи. У них є програма, де написано, що вони за рівність, за справедливість за те, щоб усе в державі належало народові (тобто нікому).

Добра програма, але ж вона утопічна, що б її здійснити потрібна революція і громадянська війна. Шляхом виборів до вищого законодавчого, чи державного органу цю програму тако ж не виконати. То чого вони рвуться до влади? Може задля трибуни? Та їх ідеї молодь і середня частина зрілого населення не сприймає.

А може вони рвуться до влади, що б не відібрали у них їхні палаци, землі і автомобілі. Щоб у них, комуністів не спитали, а звідки це у вас? За які шиші такий годинник придбали? Що, розтринькали на свої потреби членські внески? Та внесків не має, рядові члени їх взагалі не сплачують, а ті що вносять (не сплачують) не є членами партії. Ось така дворушність, така їх мораль.

Але за владу борються не а би як. Все йде в хід і державні кошти і можливості службового становища, що в свою чергу, дає можливість використовувати адміністративний ресурс.

Але такого блюзнірства люди ще не бачили спокін віку. Комуністи перед виборами поперли у церкву. Одвічні вороги опіуму, пішли пити той опіум та так, що по бороді тече. Ті, що ще при пам»яті людей підривали фугасами церкви, не пускали людей до церкви, тепер там.

Славний коммуніст Мартинюк, це той, що Ляшка ледь не задусив, також не минає церки (на фото).

За державний кошт він вже в четверте з»їздив на Волинь на «зустріччі з виборцями» і про церкву не забуває.

 Та, чи тільки така дворушність, подвійні стандарти у комуністів. Вони сповідуються багатьма, але більше людьми від влади. Мабуть бачили передачу на 5 каналі кабінет Литвина? І це все на державну зарплату? А кабінет Т.Чорновіла? Та то ж небо і земля, палац і бомжатник. То ж видно, хто живе на свої гроші.

Наведемо свіжу історію з очільником всієї гуманітарної сфери держави А.Герман.

Після розслідування "Української правди", що Герман їздить на джипі, оформленому на свого екс-помічника, як стало відомо, що вона причетна до сайту УНН, одним із двох власників якого є той же Дмитро Сагач. Тобто той самий чоловік, який дає покататись на своєму Мерседесі Миколі Коровіцину і самій Герман. Як відомо, саме УНН поширив влітку фальшивого листа інтелігенції на підтримку Віктора Януковича, який організувала сама Герман.

"Безумовно, ми можемо припустити, що у Дмитра Сагача вистачає грошей не лише на Мерседес, а й на утримання сайту. Хоча є певні сумніви. Сайт величини UNN протягом року з’їсть грошей на два "Мерседеси", - зіронізували журналісти «УП».

До речі, сина А.Герман пристроїла штатним помічником до «закоханого» в Украіну і її солов»їну мову депутата Ю.Болдирєва.

Де тут мораль, де принципи, де ідеї?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.