Ми чекаємо на Євро-2012

30 березня 2012, 06:31
Власник сторінки
політолог
0
1424
Ми чекаємо на Євро-2012

Або "совок" в "Борисполі" forever!

Вчора був у "Борисполі", у нашому МІЖНАРОДНОМУ аеропорті. І в око впала ідилічна картина: в терміналі "В",  в зоні очікування прибулих пасажирів скупчилося два-три десятки зустрічаючих, поруч знаходяться  дві обдерті колони - раптом виходить робітниця і починає інтенсивно "шкурити" шпаклівку на них. В усі боки летить пилюка. Робітницю змінює її колега, яка починає фарбувати ці колони...

А в цей час на вихід прямують пасажири рейсів з Відня, Пекіна, Стамбула, Москви, Пітера...

Сумніваюсь, що в когось з них сформується позитивне перше враження про Україну при погляді на цих ударниць.  Не думаю також, що ковток пилюки  чи запах фарби є показником європейського рівня сервісу, на який , імовірно, претендують "повітряні ворота" країни.

Зрозуміло, що роботи по благоустрою проводити необхідно, але ж  можна якось відгородити від публіки всю цю "красу" або ж виконувати їх не в розпал дня, коли одночасно прибуває десяток міжнародних рейсів. В противному випадку "Бориспіль"  і надалі асоціюватиметься з"сараєм" чи совковим "автовокзалом".

Керівникам підприємства слід , нарешті, переосмислити своє ставлення до пасажирів, особливо напередодні Євро-2012.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.