Чим ми можемо здивувати гостей з Європи?

03 квітня 2012, 16:23
Власник сторінки
0
893
Чим ми можемо здивувати гостей з Європи?

Euro 2012 одна з найочікуваніших подій року, спортивна подія світового масштабу. До країни, що проводить цей чемпіонат прикута увага усього світу, на матчі з’їжджаються вболівальники з безлічі країн.

Чим Україна може здивувати гостей з Європи?

Те, що гості здивуються це однозначно. Першими на шляху знайомства  з країною стануть таксисти та громадський транспорт, сподіватися на приємний прийом з їхнього боку не варто.  Потім буде знайомство з українськими цінами, та відповідно якістю продуктів харчування та послуг, думаю й тут позитивних висновків годі очікувати. Не дай Господь, щоб хтось з гостей захворів та потрапив до лікарні, таких жахіть європейцям годі й очікувати. Не приємне видовище також - пенсіонери, що риються у баках для сміття, жахливі дороги, сміття, що не вивозиться по три доби, та безліч інших жахливих речей. Немає сумніву, що вражень буде вдосталь, тільки от щодо позитивності цих вражень доводиться сумніватися.

 Ситуацію в країні не змінити нашвидкоруч побудувавши стадіони, знявши промо ролик за колосальні гроші чи переклавши назви вулиць. Соціальну несправедливість у країні не приховаєш за гарними вивісками та плакатами, недієздатність влади не виправдати голосними обіцянками, погіршення життя не можна називати реформами.  На Євро 2012 було витрачено більше 10 млрд. доларів – колосальні кошти, яких вистачило б на справжні реформи в країні, чому ж на освіту чи медицину коштів влада знайти не може? Не менш важливим питанням є те, куди саме пішли ці кошти, на що були витрачені і скільки з них осіло у кишенях урядовців?

 Залишається лише сподіватися, що під час матчів Євро 2012 не пропаде пряма трансляція, що міліція не вчинить протиправних дій проти гостей, і нікого з них не зіб'є  п’яний посадовець на своєму авто. Але однозначно, не зважаючи ні на що, європейців приємно вразять щирі, привітні українці, дзвінка, мелодійна мова, чарівна природа, культура наша і звичаї.

Ми - Українці, Ми - Європейці, і як би не намагалася чинна влада, їм цього не змінити!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.