"УДАР Віталія Кличка" - європейська альтернатива в українській політиці

12 квітня 2012, 15:00
Власник сторінки
0
536

Я переконаний – подібну динаміку рейтингу нашої політичної сили буде збережено.

"За даними соціологічного дослідження, яке було проведене компанією Research & Branding Group з 22 березня до 1 квітня, за Партію регіонів готові проголосувати 18%, ВО "Батьківщина" – 15%, партію "Фронт змін" – 9%, партію "УДАР Віталія Кличка" – 8%, Комуністичну партію України – 6%.

За результатами проведеного Центром Разумкова спільно з Фондом "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва соціологічного дослідження, 24,5% учасник виборів готові підтримати Партію регіонів; за партію "Батьківщина" проголосували б 16,8% респондентів, за партію "Фронт Змін" – 11,9%, за партію "УДАР" – 9%, за КПУ – 5,6% тих, хто висловив готовність взяти участь у голосуванні", – такі дані оприлюднено сьогодні на сайті УНІАН.

Нагадаю, наприкінці грудня той же Центр Разумкова фіксував рейтинг "УДАРу" у межах 6,5%. Сьогодні – за 4 місяці – відбулося майже 50% збільшення підтримки нашої діяльності з боку виборців. Рейтинги інших політичних сил, які можуть здолати 5%-й прохідний бар'єр залишилися, у цілому, незмінними.

Людям нестерпні наслідки "покращення", але їм, водночас, набридлі чвари і взаємні звинувачення, які перманентно лунають у середовищі опозиції. Українці відчувають, що вони байдужі владі, однак і не бачать їй альтернативи у тих гаслах, що, не підкріплюючись справами, лунають від лідерів незгідних із владою партій. Виборці бажають одержати чітку стратегію виходу із затяжної кризи, що охопила Україну – і бачать її в Програмі "УДАРу".

Я переконаний – подібну динаміку рейтингу нашої політичної сили буде збережено. Основне зроблено – ми сформували принципи, за якими діятиме наша партія, зробили акцент не на тотальній критиці усього і кожного, а на європейській альтернативі, висуваємо не популістські обіцянки, а ретельно розроблену і виважену Програму.

"УДАР Віталія Кличка" – партія майбутнього України. Долучайтеся до нашої спільної справи.

Зі щирою подякою усім тим, хто підтримав нас під час опитувань.

 

Голова Вінницької обласної організації

Партії "УДАР Віталія Кличка"

Ігор Ткачук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР Віталія Кличка,соціологічне дослідження,Центр Разумкова,Research & Branding Group
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.