Віртуальна реальність

19 квітня 2012, 06:04
Власник сторінки
політолог
0
486
Віртуальна реальність

або декілька нереалізованих пунктів ПРограми економічних реформ на Хмельниччині

03 грудня 2010 року губернатор Хмельниччини В. Ядуха поставив свій підпис під Планом заходів ОДА з Програми економічних реформ на 2010 - 2014 роки. Деякі з них передбачалося реалізувати вже в 2011 році http://slovoidilo.ua/uk/persons/Yadukha-Vasilij-Stepanovich/statements/omit.html :
- реконструкцію автодороги Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка;
- будівництво біогазових установок в с. Копачівка Деражнянського району;
- створення обласного туристично-інформаційного центру;
- завершення реконструкції навчально-виховного комплексу № 1 загальноосвітньої школи-ліцею І-ІІІ ст в смт Летичів.
З метою перевірки виконання перелічених заходів, було надіслано листа на ім'я Василя Ядухи. Відповідь надійшла від його заступника, пана Л. Гураля.
Її вміст Ви маєте змогу бачити на скані: на завершення будівництва школи потрібно ще 1,3 млн. грн, на ремонт дороги кошти не спрямовувалися, щодо біогазових установок виготовлена лише проектно-кошторисна документація. Але найбільш оригінально виглядають заходи щодо створення обласного туристично-інформаційного центру - замість його створення розробили концепцію, яка, в свою чергу, передбачає створення ВІРТУАЛЬНОГО туристичного центру.
Виникає питання : чому не змінити усі концепції і не побудувати віртуальну дорогу, віртуальні біогазові установки і віртуальний ліцей?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.