Горе - нам, горе.

25 квітня 2012, 19:53
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
560

Полемізувати з Катеринчуком я не буду (марно), а порекомендую...

     У квітні в одному  телешоу депутат Микола Катеринчук говорив, що він розділяє настанови президента Ізраїлю Переса, який повчає нас не заглиблюватися в минуле, а дбати про майбутнє. Я згадав, що в такому руслі висловилися  Медведєв у Москві і Янукович у Луганську. Згадав і те, що  всі три Президенти не визнають Голодомор Геноцидом.

       Полемізувати з Катеринчуком я не буду (марно), а порекомендую йому прочитати  «Промову Бенджаміна Франкліна у Конгресі США в 1787 році» і двохтомник Солженіцина  «Двісті років разом», в якому  Олександр Ісаєвич на історичних фактах  підтверджує пророчість слів Бенджаміна. Не завадило б ще Миколі  не юридично, а критично роздивитися  who is who сьогодні в олігархічному і владному бомонді. Можливо, тоді Микола зрозуміє, чого Перес і Медведєв так глаголять і перестане такою ахінеєю захоплюватись.

       Коли подібне чую від Колісниченка, Табачника, Медведчука,…, то  розумію, чому вони так поступають, та Катеринчук же вважає себе демократом і опозиціонером, ще й протиснеться по списку  від КОД  до Верховної Ради нового скликання. Якби ж він один? Відчуваю, що партійний виборчий список від КОД буде заповнений, в основному, такими «демократами». Горе буде нам, горе!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.