Удод-пешеход?

27 квітня 2012, 09:05
Власник сторінки
політолог
0
607
Удод-пешеход?

Або чи щирий голова Дніпропетровської облради, коли говорить про стовідсоткове забезпечення регіону шкільними автобусами?

Японці говорять, що для довголіття людина повинна робити щоденно не менше 10 000 кроків. Судячи з усього, влада Дніпропетровщини всерйоз дослухається до східної мудрості і ладна зробити все для здоров'я підростаючого покоління.

От, наприклад, Програмою обласної організації ПР "Будуємо нову Дніпропетровщину разом з Президентом" передбачалося забезпечити на 100% автобусами сільські школи регіону http://slovoidilo.ua/uk/statements/2450.html . Нещодавно губернатор і голова облради відзвітували, що завдання виконано. Нам же стало відомо, що, принаймні, в смт Губиниха такого автобуса немає. Звернулися з відповідним запитом до голови облради Є .Удода. У відповідь знову отримали мантру про те, що в "області забезпечене стовідсоткове підвезення учнів", а головне - " у с. Губиниха УСІ учні проживають у МЕЖАХ ПІШОХІДНОЇ ДОСТУПНОСТІ, тому потреби в підвезенні немає".

У зв'язку з цим хочеться відзначити, що межа пішохідної доступності складає до 3 км, в той час, як крайня точка села знаходиться на відстані не менше 5 км від школи. Отже, або місцева влада лукавить, або дійсно піклується про довголіття підростаючого покоління шляхом широкого застосування прогулянок на свіжому повітрі. От тільки одна біда - взимку в морози, та восени у дощ не кожні мати й батько ризикнуть  відпустити свою дитину пройти  чи проїхатися на велосипеді цей шлях "ПІШОХІДНОЇ ДОСТУПНОСТІ". Цікаво було б дізнатися, чи зміг би це зробити пан Удод?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.