Лекції лікарів для учасниць проекту Я - Берегиня

28 квітня 2012, 09:11
Власник сторінки
Голова Правління Медичної мережі "Добробут"
0
686

Медична мережа «Добробут» стала партнером соціально-виховного проекту «Я – Берегиня», який організував Фонд Влади Прокаєвої.

Медична мережа «Добробут» стала партнером соціально-виховного  проекту «Я – Берегиня», який організував Фонд Влади Прокаєвої.

Протягом більше місяця медичні фахівці ММ «Добробут» на ряду з іншими лекторами навчали дівчат бути успішними, здоровими та реалізованими.

Наша Медична мережа вирішила приділити значну увагу темі жіночого здоров’я, сімейним стосункам, важливості материнства та догляду за собою.

Для 150  учениць проету було проведено лекції на теми: Статеве здоров’я  дівчини та засоби контрацепції, Протидія негативним явищам в молодіжному середовищі (алкоголізм, наркоманія, паління, ігроманія), Профілактика захворювань, що передаються статевим шляхом, та ВІЛ/ СНІД, Відповідальне ставлення до материнства, попередження ранніх абортів, планування сім'ї, Дієтологія.

Ми усвідомлюємо визначну роль подібних проектів у житті молодих дівчаток, тому вдячні за можливість допомогти і внести свій вклад в навчання та виховання учасниць.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: медицина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.