Алєх Карамазаф: Рокк

04 травня 2012, 11:16
Власник сторінки
Оператор механічних гноєрозкидачів
0
600

Проглянув тут по телеканалу "Аль-Арфуш" наче біографічне наче кіно під такою назвою.

Скажу відверто, фанатом цього, скажімо так, гурту не є, не був, і, сподіваюсь, якщо з розумом все буде нормально, то і не буду. Альбоми не купував, наживо бачив їх 2 рази: на розігріві у Роберта Планта в 2003-му, і на концерті з нагоди якоїсь там річниці  заснування "Докер Пабу". Справили враження алкашів-напівбомжів. Тромбоніст був такий вмазаний, що ледве зі сцени не падав. Ну, це так, особисте :)
А щодо фільму – то типовий приклад роботи журнашлюх, коли з посередності роблять майже зірку рівня Пола Маккартні. Фільм від самого дитинства пана Алєха і аж до сьогоднення. До речі, мущині вже півстоліття.
Запросили карєшей Алєха, як відомих так і не дуже. Горбунов, Шевчук, Ряшин, Єгорка наш Бєнкєндорф і ще там пару таваріщей. Взагалі, таке враження склалося, що багато речей у житті Алєха склалося по знайомству. Так і сказали: "Фєнамєнальная спасобнасть Алєга завайовивать любовь друзєй визиваєт васхіщєніє". От і зараз, скажімо, кіно про нього зняли, бо корєш Єгорка Бєнкєндорф продюсер першого національного.
Особливо ржав, коли розповідали про концерт на їхнє десятиліття. Мовляв, на групу прийшло 500 000 людей. Ага, блєать, саме на "Братьєв Карамазавих". Не знаю, людей не рахував, але коли я там був, то 500 000 не побачив. Та й 90 відсотків прийшло зовсім не на іменинників, а на Шевчука і "Машину врємєні". А я на "Васкрєсєніе" пішов. Дуже мені тоді подобалась ця група. А самі Карамазави співали пісні 3. Ну, може 5. Не більше. Весь творчий доробок, так би мовити, за 10 років. Ага. 
А потім почалося найсмішніше. Алєх так уже втомився від ситого життя, що почав думати про душу. Вдарився в релігію (канонічне православ’я МП), організував святкування хрещення Русі і таке інше. Шевчук, як завжди, розпиздівся про любов і про дружбу мєжду народамі, захоплено розповідав, який чОткій парєнь цей Алєх Карамазав і так далі.
Наприкінці кожний корєш ще по разу сказав, як йому повезло жити в один час з такою видатною людиною. І показали синів, у якіх друзі ходять на концерти папіньки. Диваки якісь.

Ну, десь так, сумбурно, зато від серця.

PS. А от Stranglers я люблю. Акустика їхня цьогорічна в Брюгге взагалі атас. Якби про них зняли таке кіно – подивився би із задоволенням. А от про посередностей коли знімають – відразу виникають у мене запитання.

PPS. Пост пронизаний лютою, звірячою ненавистю до т. зв. "русскава рока", православ’я МП та особисто до Алєха Карамазава.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.