Про сімейні відносини

08 травня 2012, 13:40
Власник сторінки
Оператор механічних гноєрозкидачів
0
807

Вже всі, мабуть, бачили ролик про біснувату мадам, її гарячого сина і активістів-стопхамів. Інтернет бурлить, що характерно.

Ситуація, здавалось би, яйця з’їженого не варта. Ну, а що, кавказці вперше себе ведуть як відверті хами? ні, звичайно ж. Але тут, знаєте, виявились не прості безробітні чеченці на "Кайєнах", а дружина та син "полпреда Чеченской Республики при президенте Россиии Тамерлана Мингаева". 
Повторюсь: наче нічого нового, звичайна ситуація в багатонаціональній державі. Все було б добре для родини Тамерлана Мінгаєва, але оці хлочики з наліпками виявились представниками прокремлівської організації "Наші". І відео пішло в мережу, і ось уже знімають Т. Мінгаєва з посади за вказівкою Героя Росії, академіка Рамзана Кадирова:

«Я сегодня уволил Мингаева. Отставка связана с некорректным поведением его супруги Мадины Мингаевой», — заявил Кадыров журналистам в Грозном в субботу.

І от виникає в мене думка: а шо би я зробив на місці цього самого Тамерлана Мінгаєва? Буквально ще минулого тижня все було заєбісь — непильна робота, добробут, посада. І разом усе зруйнувалось через біснувату дружину і надмірно темпераментного синка. Чим тепер займеться колишній повпред Чечні при Президенті Росії? Чи не поповнив Рамзан Кадиров цим звільненням ряди етнічних злочинних угруповань? Чи може Тамерлан і його син підуть працювати чорноробочими на будівництво? Благо, в Сочі, зовсім недалеко від рідних пенатів, зараз іде підготовка до Олімпіяди. А там, не загорами, піде підготовка до Чемпіонату Світу з футболу-2018.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.