Мама на один день?

14 травня 2012, 19:15
Власник сторінки
Народний депутат України
0
883
Мама на один день?

Кожна друга наша жінка, що народила, недосиджує у декреті з дитиною і до року...

Гортаючи інтернет-сторінки, прочитав інформацію, що не є новиною дня, однак від цього не менш важлива. Уявіть,  кожна друга наша жінка, що народила, недосиджує у декреті з дитиною і до року (лінк на джерело http://life.pravda.com.ua/society/2012/05/8/101976/)! Це дійсність, з якою ми змушені боротися! Не знаю, як для вас, однак мене обурює ситуація, коли стільки дітей залишаються у такому ранньому віці фактично без уваги матері через її роботу.

Одна сторона медалі: жінки самі через скрутне становище змушені йти заробляти, не досиджуючи в декреті повний термін.  Однак інша ще більш ганебна!  Роботодавець, попираючи правами і мораллю, змушує працівниць залишити дитину і розпочати трудові будні. Або просто погрожують звільненням, вигадують різні схеми для того, щоб у будь-який спосіб скоротити...

Любі жінки, не мовчіть! Ви можете вплинути на ситуацію, тільки зробіть перший крок. Це питання до прокуратури! Це в їхній компетенції! Сміливо звертайтеся. Пишіть! Відстоюйте свої права! Якщо лишити ситуацію, як є, то яке майбутнє цих дітей? Через двадцять років ми можемо опинитися в оточенні втраченого покоління (((.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: робота,проблема,діти,сім'я,жінки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.