Доки всі шукають винних, я вважаю винним себе

02 грудня 2013, 18:42
Власник сторінки
Народний депутат України
0
179
Доки всі шукають винних,  я вважаю винним себе

Сьогодні Партія регіонів і фракція партії у парламенті повинні взяти на себе повну відповідальність за події в ніч з 29 на 30 листопада.

Я засуджую усі криваві події останніх трьох днів.

Простіше за все у даній ситуації гримнути дверима, розвернутися, піти… І збирати врожай політичних дивідендів. Зберегти своє ім’я на протестній хвилі. 

Знаю, на яке рішення від мене очікує виборець. Впродовж останніх днів отримав десятки тисяч повідомлень і звернень: «вийти з Партії регіонів». Вийти з ПР – це спробувати втекти від відповідальності. 

Я поясню свою позицію. Таких, як я у партії – десятки тисяч.

Сьогодні Партія регіонів і фракція партії у парламенті повинні взяти на себе повну відповідальність за події в ніч з 29 на 30 листопада.
 
Рік тому виборець відправив мене працювати у Верховну Раду як кандидата від Партії регіонів. На перегонах не ховався за «самовисуванням».   За рік роботи у  ВР я не голосував за жодне антинародне рішення. Український народ – це моя партія. 

Доки всі шукають винних – я вважаю винним себе. А кого ж ще?  Якщо я своїм голосуванням від імені українського народу наділив повноваженнями виконавчі органи влади, які на сьогодні не тільки не врегулювали ситуацію у демократичний спосіб, а й дали команду силового розгону мирних мітингувальників. Як наслідок – сотні тисяч людей нині на вулиці.
 
Отже, я недопрацював за цей рік, як політик, і не виправдав сподівань своїх виборців. Будьмо відверті: у тому, що люди вийшли на Майдан, винні усі – і влада, і опозиція. Тепер одні ламають голову, як виправити ситуацію, а інші – намагаються «розкачувати» і збирати якнайбільше політичних дивідендів.  

Від людей прошу одного – не піддавайтеся на провокації. Не станьте маріонетками у руках ляльководів. У Києві проходить мирна акція. Такою вона й має залишатися.  

Я впевнений, що у найкоротший термін, ті, хто віддав наказ про застосування сили, будуть покарані.

Я переконаний, що Рубікон ще не перейдений. І все можна вирішити мирним шляхом.
 
Молю Господа Бога і щиро вірю, що завтра український парламент ухвалить вірні рішення в інтересах свого народу.


Ярослав Москаленко,
народний депутат України 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.