На землі, на воді і в небі...

15 травня 2012, 08:56
Власник сторінки
політолог
0
431

... Дніпропетровщини скоро настане остаточне "покращення"!

За стихію землі говорити не будемо, бо це надовго. А от про небо і воду можна:
Губернатор Дніпропетровської області О. Вілкул вирізняється потягом до технічних новацій. Так , минулого року він обіцяв придбати для регіону безпілотні літаки для боротьби з лісовими пожежами http://slovoidilo.ua/uk/statements/638.html . Шкода лише, що місцева влада не передбачила кошти на таке цінне придбання(
І от тепер черга дійшла до водних володінь - керманич області пообіцяв придбати в 2012 році 3 катери для патрулювання акваторії річки Дніпро http://slovoidilo.ua/uk/statements/5848.html . Тим паче і привід знайшовся - як зазначив сам Олександр Юрійович, "події 27 квітня показали необхідність подальшого посилення правоохоронних органів". Безумовно, нові технічні засоби це "стильно" та й нікому вони не завадять, але Дніпропетровськ - це все ж не який-небудь Гамбург з його розгалуженою мережею водного транспорту. Кого тут ловити на катерах? Можливо, за кошти на придбання катерів (якщо ці кошти будуть виділені) краще було б придбати якесь більш корисне обладнання, або й взагалі використати їх в "мирних цілях" - підлатати шматок дороги де-небудь поодаль від центру міста. Здається, городяни не були б проти.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.