Чорнобиль-2

15 травня 2012, 12:03
Власник сторінки
0
697
Чорнобиль-2

Що є істиною? Що є історією і де її початок? На питання про походження людства усі сакральні джерела мають схожі відповіді.

Що є істиною? Що є історією і де її початок? На питання про походження людства усі сакральні джерела мають схожі відповіді. В Дарвінівській еволюційній системі досі не вистачає найважливішого для людей з’єднувального елемента між наймудрішою з мавп, та людиною, що створена на зразок Бога. Порох давніх часів вкриває ті пам’ятки старовини, які не знищила Велика Повінь. У стародавніх джерелах написано, що перші Єгипетські царі жили тисячі років, та на їх пам’яті Сонце чотири рази міняло напрямок руху. Це має пам’ятати і Сфінкс, якому Наполеон зухвало відстрелив з гармати ніс. Він є набагато старший за піраміди, що стоять поруч. Цікаво, які ще монументи прадавніх цивілізацій здіймаються над поверхнею Марса та Венери?

Тим, хто мав щастя побувати на висоті п’ятиповерхового будинку у Чорнобильській тридцяти кілометровій зоні, напевно був вражений фантастичними спорудами, схожими на гігантські футбольні ворота, що стоять просто серед безкрайнього Поліського лісу. Це об’єкти Чорнобиль-1 та Чорнобиль-2, - покинуті антени випромінювання низьких хвиль. Після евакуації і спустошення Чорнобильської зони ті об’єкти нагадують незрозумілі пам’ятки якоїсь зниклої цивілізації. І якщо кінець світу настане раніше нового заселення Зони, то ті, хто подібно Ною, залишаться на Землі на створення нового, кращого суспільства, будуть перейматися такими самими питаннями: що це за споруди? Який геній їх видумав і навіщо? Може, це якесь складне спортивне знаряддя для змагань прадавніх велетнів? Адже ті «ворота» зроблені з найякісніших матеріалів, на які тільки міг собі дозволити Радянський військовий комплекс. Напевно вони можуть втриматися перед часом незгірш за Сфінкса та піраміди.

Але прийде і їм кінець. І Сфінксу теж… Все минеться… І колись Земля летітиме крізь простір холодним мертвим небесним тілом… Так що радіємо разом кожній миті цього дива, що є життям; Богу, що нас створив на цій поки що зеленій планеті; Сонцю, що дає нам щастя, та сходить там, де слід, і туди, де треба, сідає. Ніхто не знає, що є Істина, крім Сина Людського. Та крім руйнації та зведення дивних споруд є ще така проста форма діяльності, як спостерігання…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Гайдамаки,Чорнобиль,Ярмола,Олександр Ярмола,haydamaky
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.