Віталій Кличко-о-о-о !

15 травня 2012, 15:09
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
594

На фоні цієї політичної тріскотні чуємо впевнений голос Мішеля Платіні: Євро-2012 бути!

      Кожного разу з наближенням виборів стільки надуманих проблем видають нам телебачення та ЗМІ, що голова обертом, нерви - мов струни, кошмари вночі. Вже почали звикати до східняків і західняків, знаємо, куди прилаштувалися бандити, переконались у непримиримості енкаведистів і вояків УПА, відрізняємо конфесії, не надуваємо антинатовських кульок, не алергуємо на стрічки і прапори, не відслідковуємо педофілів, звикли до диригенства, хабарництва і підрахуйства у Верхвній Раді, говоримо українською, а лаємось російською, змирились з цінами на газ…

     Та знову проблеми. Політв’язням - волю! Тимошенко - тільки німецьких фахівців! Чи здасть вона кров на аналіз?  Чи буде в Юлі діарея від соків, прописаних Лутц Хармсом?  Медведчука і Волкова - в депутати!  Вона (Королевська) – Україна! (поки що).  У теледебатах  - ті ж самі (КОД і неКОД). В Євро чи Азіо  союзи?....  Відчуваю, що Тимошенко потрібно вже  звільняти, щоб розколоти хистку опозицію (Україну – пізніше).  

    З’явилась нова тема – бойкотування Євро -2012.  Заохочені Газпромом європолітики піаряться по повній.  Аналізую, що європейські футболісти і фани не реагують на заангажовані пропозиції політиків, як і ми - на пусті обіцянки української влади і «опозиції».  На фоні цієї політичної тріскотні чуємо впевнений голос Мішеля Платіні:  Євро-2012 бути!  Голос не тільки  великого спортсмена, а й мудрого і принципового керівника, патріота  Європи,  достойного стати президентом Франції...  Державами керували військові й пацифісти, фашисти й комуністи,  артисти й кадебісти, юристи й економісти, рекетири  і бандити, професори і академіки – тільки не видатні  спортсмени.  Може тому, що в спорті піаром і хабарництвом  вершин не досягнеш - тільки чесною працею і  кмітливістю.

     На першій сторінці «Сіверщини»  за 11 травня побачив фотознімок Віталія Кличка - простий, добрий, наївний.  Побував 14 травня на зустрічі з ним у Міському будинку культури - стрункий, відкритий, правдивий. Не віриться, що володар кількох чемпіонських  поясів... Вперше в житті мені захотілось взяти автограф.  Герой України (Європи і планети).  Не рівня – Литвину, Зв’ягільському, Ландику, Білашу-поету… Не ховав кастета в рукавичку, коли відправляв суперників в нокдаун. Не займався плагіатом, приписками, підлабузництвом, підкупами, брехнею – перемагали сила волі і титанічна праця.  Не йде на закулісні пакти з «опозицією» - тільки чесно, з відкритим забралом...    Це -  Віталій Кличко-о-о-о ! 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.