Евробачення 2012

22 травня 2012, 15:59
Власник сторінки
0
740

Стаття

  Цілий рік ми чекали цьщго широкомаштабно пісенного конкурсу.Усі країни з усієї Європи  з`їхалися позмагатися за перше місце та право  приймати Євробачення у наступному році у своїй державі. 

Євробачення транслюватимется з Азербайджану, м.Баку. Пісенний конкурс проходитеме в 3 етапи 1 та 2 - півфінали,3  фінал, на якому визначуть хто стане переможцем і приїде до дому з перемогою на душі. 22-25 травня проходе цей конкурс . Від України поїхала Гайтана Есамі , українаська талановита співачка  маюча джазовий ревербований голос. По своїй структурі  побудування голосових зв`язок.Нажаль  по правила цого конкурсу мешканцы краъни выд якоъ виступатиме учасник не маэ право голосувати за нього. Сподываэмось, що Украхна увійде до фіналу цого конкурсу разом з нею увійдемо і ми - корінні Українці. Побажаємо нашої представниці Гайтані наснаг здоров`я та сил виступити на фінальному оголошенні результатів, терпіння. Вболіваємо за Уркаїну - ЛЮДИ 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.