Не Пеньялоса

23 травня 2012, 08:45
Власник сторінки
політолог
0
471
Не Пеньялоса

...

Колишній мер столиці Колумбії Енріке Пеньялоса уславив своє ім'я тим, що докорінним чином змінив обличчя Боготи, зробивши її зручним місцем для життя простих людей. Одним з важливих кроків на цьому шляху стало запровадження окремих смуг для руху громадського транспорту. Нині цей приклад наслідують у багатьох містах світу, які  прагнуть прогресивних змін.

Керманичу Києва Олександру Попову поки що дана задача не до снаги. Хоча він і заявив про амбітний план впровадження смуг для громадського транспорту на магістралях столиці http://slovoidilo.ua/uk/statements/5452.html , ефекту наразі з цього нуль.

Ось типовий приклад: вулиця Саксаганського, фото зроблені на початку березня і наприкінці травня. Як то кажуть, знайдіть 10 відмінностей.

Звісно, виною такому стану речей багато в чому є ментальність і звички наших водіїв. Але на те і влада, щоб організовувати більш оптимальні потоки міського трафіку, облаштовувати стоянки і місця для паркування. Поки що цього нема, поки що Попов - не Пеньялоса...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.