SOS…Активістка податкового майдану — за гратами!

23 травня 2012, 11:57
Власник сторінки
Лідер руху "Відродження Полтавщини"
0
695

Влада наступає на горло середньому класу !!!

Щомісяця, влада розчищає собі дорогу від активістів податкового майдану, моральних авторитетів та громадських лідерів того чи іншого регіону. Вони складають найбільшу небезпеку режиму – бо є провідниками середнього класу. Географія такої «зачистки» вже переступила кордон Донбасу – колишньої електоральної вотчини біло-блакитних.

Рима Білоцерківськакерівник громадської організації «Правовий простір» у Сєверодонецьку Луганської області. Вона, її характер, ділові якості та розум – уособлення образу незламної української жінки-громадського діяча. Послідовність, переконаність та безкомпромісність принесла їй повагу та визнання на «політичній батьківщині» Януковича. Мешкаючи на Донбасі, вона завжди вільно говорить українською мовою, є талановитим юристом та успішним громадським лідером. Ці характерні риси, а ще тривала постійна боротьба за права сєверодонецьких підприємців, участь у організації податкового майдану; не декларативна, а реальна боротьба з режимом ПР, — стали причинами її арешту.

Привід – зупинка роботи підйомного крану аби перешкодити незаконному будівництву. Цей процес триває декілька років. Справа непроста та резонансна, вже ціла команда суддів взяла самовідвід, в результаті справу було передано у «зручне», сусіднє «рубіжанське судилище». Напевне, у Сєверодонецьку, для неї не знайшлося «місцевого Кірєєва». Римма відома своїми гучними акціями, мережею безкоштовних юридичних приймалень та колективною відмовою «сєверодонецьких» єдинщиків сплачувати податки «у бюджет Януковича». Причина – порушення прав підприємців при прийнятті Податкового кодексу та його недолугість. Режим безсилий перед відомою правозахисницею, тому просто кинув її до в’язниці.

Влада наступає на горло середньому класу. Показово, що це відбувається у Луганській області. Показово, що громадяни поступово відходять від «біло-блакитного очманіння» і стикаються з жорстокою реальністю «владного катку» ПР і президента. Лівий берег України йде з під ніг Віктора Януковича. Що буде далі? Є багато варіантів. За нашої підтримки та допомоги «прозрілих сєверодонетчан», Римма може вийти з в’язниці вже у статусі народного депутата, продовживши свою складну боротьбу. Також, за стінами буцегарні, може бути почато «перевиховання» тендітної жінки, продовжено тортури і знущання. Все залежить від позиції громадянського суспільства і принциповості його лідерів. Ми не можемо втрачати таких людей як Білоцерківська, не можемо схвально промовчати цю тиранію. А, отже, повинні боротися. Перший і головний фронт у цьому змаганні за свободу та справедливість – це резонанс у ЗМІ, наступний крок – колективне звернення організацій підприємців, профспілок та опозиційних партій до президента та міжнародної спільноти. Справжня демократія починається саме з боротьби за кожного простого громадянина.

Останнє, це мобілізація учасників майдану та нові акції протесту, інакше буде реалізовано найпідліший план влади, — план нейтралізації лідерів і розправа над громадянським суспільством в цілому. Країна захворіла на страшну хворобу реваншизму та переслідування: клоновані Кирєєви та їх господарі витоптують землі Донбасу, півдня, Києва, центу та заходу України. Вони знищують лідерів, журналістів, перешкоджають протестам молоді , профспілок та селян. Вони топчуться по гідності, справедливості простих українців.

ВОЛОДИМИР ІВАНОВ — ЛІДЕР РУХУ «ВІДРОДЖЕННЯ ПОЛТАВЩИНИ»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.