Мітинг на захист української мови в Дніпропетровську

05 червня 2012, 17:02
Власник сторінки
хакер, каратель
0
697
Мітинг на захист української мови в Дніпропетровську

Це тільки початок

Мітинги у підтримку української мови проходили не тільки в Києві. На Дніпропетровщині також знайшлися небайдужі до долі рідної мови. Мітинг проходив перед обл.Радою.

Проте влада була нам не дуже рада. Хоч заявку і було подано вчасно, проте були спроби завадити акції.

Влада виставила загородження навколо місця проведення мітингу і намагалась не допуститу тиди людей. Як виявилося приводом для цього були ремонтні роботи.

А ось і самі роботи: один працівник повільно колупається у електроповодці ліхтаря, саме для цього треба було огородити цілий гектар.

Спочатку нас не хотіли тиди пускати, не зважаючі на конституцію і закони, які гарантують право вільного зібрання. Ось можете подивитись відео як це мотивувала влада.

Проте оскільки міліції було не дуже багато, нас вирішили все ж таки пропустити. І митинг таки було проведено. Мітинг було проведено Дніпропетровською Свободою.

Людей було десь 60-80. Малувато за кількістю для Дніпра, але головне що всі прийшли свідомо, не за 50 грн. чи гречку.

Ось один з захисників правопорядку. Навіть не уявляю як можна працювати в силових структурах маючи таку вагу. 

Не обійшлося без курьйозів. Так як місце людне то трапилися дві прихильниці російської мови. Засняти встиг нажаль тільки одну. Обидві були пенсійного віку.

Вимагали, щоб з українською мовою ми їхали до Львова чи Тернополя. Відразу видно якої "двомовності вони хочуть", щоб "не вчити, не знати і не чути". Судячи за все толерантність і любов до України їм привили ще в комсомолі.

В решті решт мітинг закінчився і влада змогла розслабитися. ось загальна кількість міліції яку пригнали на нашу акцію.Агресії чи вираженої антипатії з боку рядових правоохоронців не було.

Тож все тільки починається. Патріотичний рух в Дніпропетровську буде зростати. Серед патріотів багато молоді і це дає велику надію.

І на останок уривок з українського маршу в Дніпрі на честь Дня Героїв. 

Як бачимо в Дніпропетровську багато українських патріотів. Героям Перемога!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: мова,мітинг,Дніпропетровськ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.