Український режим навіть вуличних музикантів вважає своїми ворогами

07 червня 2012, 15:21
Власник сторінки
Полковник запасу
0
539
Український режим навіть вуличних музикантів вважає своїми ворогами

Дебільність гірша за боротьбу проти урн для сміття

Протягом минулого тижня двічі зупинявся послухати музик просто на вулиці і в метро. Грали як на мене чудові талановиті музики, отримав справжнє задоволення, не пошкодував по півгодини часу.

Водночас міліціонери вимагали від них негайно припинити грати, мовляв порушують цим громадський порядок. На моє запитання, хто визначив гру на музичних інструментах порушенням громадського порядку, в яких нормативних документах це можна прочитати, відповіді не отримав. Старший лейтенант міліції посилався на усну вказівку високого начальника не дозволяти гру вуличних музикантів, особливо в період проведення чемпіонату Європи з футболу, нібито для нього ця усна вказівка має силу вищу за будь-що написане. Разом з гітаристом ввічливо послали ретивого міліціонера шукати більш небезпечних порушників. Але у пам’яті залишилися три думки.

Перша: це що, тепер кожен «поганий мєнт» на власний розсуд буде вирішувати, що українцям можна робити, а що є порушенням громадського порядку?

Друга: для чинного режиму настільки загрозливим є будь-яке єднання людей, що скоро заборонять збиратися більше ніж у трьох. Інакше чому боятися гри скрипаля на вулиці?

Третя: ще сподіваюся на вибори. Але якщо вони не змінять ситуацію в Україні, слід наливати пальне в скляні пляшки і починати пряму боротьбу за власну гідність.

А це ті самі музики:



Моя особиста сторінка в мережі : http://stecenko.kiev.ua/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,влада,Євро 2012,музики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.