ЄВРО-2012: Це тільки початок

08 червня 2012, 12:03
Власник сторінки
Народний депутат України
0
777
ЄВРО-2012: Це тільки початок

Очікую безліч видовищних моментів, інтриги та непередбачуваності.

Сьогодні весь світ (як і я разом з сім’єю) пильно слідкуватиме за відкриттям у Варшаві Чемпіонату Європи з футболу. Пятирічна дорога «ЄВРО-2012», якою йшли Україна і Польща, нарешті привела до омріяної мети. Переконаний, все буде добре і чемпіонат закарбується в пам’яті надовго. Чекаю безліч видовищних моментів, інтриги та непередбачуваності.

Це масштабне дійство має набагато більше значення для нашої країни, ніж здається на перший погляд. І воно не завершиться фінальним свистком арбітра у фіналі й урочистим закриттям. В жодному разі. Це тільки початок. Початок нового етапу в житті, маю надію, кожного. 

Для мене особливо приємно, що два вихованці ФК «ДІНАЗ», почесним президентом якого я є, були обрані серед тисяч українських дітей для почесної місії  – винести прапор УЄФА перед початком матчів чвертьфіналу і фіналу. Футбол – це гра мільйонів, де панує ейфорія та спортивний дух незалежно від віку. Діназівці опиняться у центрі цієї ейфорії, про що пам’ятатимуть все життя.

Євро – це можливості. Тому давайте їх використаємо на повну. Підтримаємо цю хвилю розбудовою спортивної інфраструктури у кожному селищі чи містечку.  Дамо шанс кожному, хто хоче вести здоровий образ життя, займатися улюбленою справою. Ми здатні на це – головне бажання.  

PS. Блохін, очікуємо на кубок )) 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Евро-2012,футбол
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.