"Будьте добрішими та доброзичливішими!"

15 червня 2012, 22:00
Власник сторінки
журналист
0
1390
 Будьте добрішими та доброзичливішими!

16 червня свій День народження святкує телеведуча та журналістка Соломія Вітвіцька. Напередодні свята вона розповіла нам факти власної біографії та поділилася планами на майбутнє.



 Не так давно Ви з'явилися перед глядачами 1+1 у ролі  телеведучої, чи до вподоби вам нове амплуа?

  -Новий досвід – це завжди здорово. Мені подобається наш новий формат і  можливість відійти від політики, від криміналу…Прикро, що менше маю можливостей подорожувати і їздити у відрядженняле зате можу краще планувати час.

 Щодня ,у « ТСН- Особливе», Ви розповідаєте новини з усіх сфер нашого життя: політика,шоу-біз і т.д.,а які теми імпонують Вам як журналісту? Які сюжети ближче до душі?

   -Люблю і продовжую далі знімати репортажі, інтерв'ю з цікавими людьми. Це щоразу нові знайомства, відкриття. 

  Коли вперше виникла думка піти в журналістику?

   -Ще у школі вчителька української мови та літератури пророчила, що я стану журналісткою .Я тоді погано розуміла, що целе згодом, коли треба було обирати ВНЗ, вирішила, що з гуманітарним та творчим складом розуму це чи не єдиний варіант із наявних у Львові (Соломія Вітвіцька родом зі Львова). 

  Чим захоплювалися в дитинстві? Можливо відвідували гуртки самодіяльності?

   -Я займалася і плаванням, і акробатикою,згодом стала пластункою – це такі українські скаути, з котрими мандрувала Карпатами. Була і на Ельбрусі- найвищій вершині Європи, і у оптимістичній – це найдовша печера України. Шукала емоцій та вражень і високо в горах, і глибоко під землею…

  Зараз Ваше ім'я знайоме майже кожному жителю України. Яскрава та доброзичлива зовнішність, талановитий і оптимістичний виклад новин з Ваших вуст не може нікого залишити байдужим,а чи мріяли Ви про такий перебіг подій у юнацькі роки?

   -Дякую за компліменти, звичайно.  Але точно не було думок про популярність чи щось таке.

  Відчуваєте себе зіркою?

   -Та ну! Яка ж я зірка?! Ми про зірок розповідаємо. Коли мене так називають , швидше сприймаю це як стьоб-)

  Як працюється з вітчизняними та закордрнними селебритіс ? Хто з них запам’ятався з найкрощої сторони?

   -Чомусь, чим знаменитіша зіркаим з кращого боку себе проявляє. Дуже сподобалися мені і Ольга Куриленко, і Сільвестр Сталонне. Відкритими та щирими були Володя Кличко та Дан Балан.

  Виникали конфлікти під час роботи з зірками естради,політичними діячами тощо ? Як їх вдавалося владнати?

   -Та  якось одразу і не пригадаю  серйозних конфліктів. Не будемо про погане-))))

  Як відреагували друзі,родичі ,(моживо недруги,якщо такі є),коли вперше побачили Вас на екрані?

   -Пам’ятаю реакцію татаоли під час проходження практики  на першому національному, на 2 чи 3 курсіій репортаж взяли у новини. У нього мало не сльози на очах були, він був справді зворушений. Першої реакції інших людей якось не вдалося спостерігати зблизька.

  Зараз поширена тенденція,коли відомі телеведучі,журналісти,зірки шоу-бізу видають власні книги. Чи не було думки написати якийсь роман,наприклад?

   -Я надто лінива,не дуже люблю писати. Більше говорити – тому, мабуть обрала телебаченняе мінімум тексту і максимум картинки.

  Зовсім скоро Ви святкуватимете власний День народження,який подарунок Ви б побажали зараз, і який був найоригінальнішим з вже отриманих?

   -Дуже захоплююся верховою їздою…тож пов’язані з цим речі стануть однозначно мені в нагоді. Або ж щось для авто,бо досі не маю  а ні вогнегасника, а ні попереджувального знаку))) Оригінальн  до цього подарунки….складно  щось виокремитиле минулого року подарував мені хрещений смішну рожеву валізу з рожевими інструментами, всі сміялися…

  Чи є у Вашій родині якісь особливі традиції,яких дотримуєтесь до сьогодні?

   -Вітаємо одне одного зі всіма святами. Збиратися вдається зазвичай у новорічно-різдвяний періодбо на Великдень. Якщо збираємось, то з усіма атрибутами : приготуваннями , гулянями…

  Як відчуває себе на порозі нового року життя, які плани хотілося б втілити у найближчому майбутньому?

   -Посадити дерево, побудувати будинок і виростити сина….Ну щось садила,але не певна, що дерево,тому все ще можу втілювати)))

  Що Ви побажаєте глядачам ТСН-особливе та українцям загалом?

   -Будьте добрішими та доброзичливішимио так багато негативу!


Дякуємо Соломії за цю розмову і вітаємо її зі святом! Нехай все задумане обовязково збувається!!!
Публічні сторінки телеведучої:
ВКонтакті  http://vk.com/id33168194#/s.vitvitska
У фейсбуці http://www.facebook.com/S.Vitvitska

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.