Команда нереалізованого першого тайму

20 червня 2012, 07:29
Власник сторінки
журналіст
0
593
Команда нереалізованого першого тайму

Услід за одним господарем Євро-2012 — Збірною Польщею, яка безпощадно вилетіла з вибіркової групи, інший — Збірна України просто “профукала” свій шанс на успіх

Услід за одним господарем Євро-2012 — Збірною Польщею, яка безпощадно вилетіла з вибіркової групи, інший — Збірна України просто “профукала” свій шанс на успіх. Наші хлопці (честь і шана!), на жаль, так і не зрозуміли золотого футбольного правила: не забиваєш ти, забивають тобі. І тут, безумовно, має бути командна відповідальність за безглузду поразку. Навіть, якщо суперник за класом на голову вищий.

Що з французами, що з англійцями українські футболісти мали реалізовувати 100-відсоткові моменти ще у першому таймі. І хтозна, який перебіг подій був би далі?! Не судилося. Забракло досвіду? Можливо, але більше частина наших гравців витупає за титуловані, як вітчизняні клуби, так іноземні. А тому списувати все на брак досвіду, погодьтеся, не дуже коректно.

Команда Олега Блохіна погоріла на власному стилі гри? Припускаємо, адже розвиток атак часто глох через відпасовку до захисників, а ті далі до воротаря Андрія Пятова. Звідси, різко падав темп гри. Мені, як уболівальнику, сподобався темперамент гри захисника Ярослава Ракицького з його карколомними десятиметровими точними передачами. Чому цього хлопця не випустили проти французів?..  

Дуже шкода, що Євро-2012 для України завершилося, так і не почавшись. Великі сподівання були покладені натомість отримали черговий холодний душ, який остудив гарячі голови. Збірна України, для якої фарт Президента Віктора Януковича у грі з шведами був, здається, перебільшений, продовжує залишатися командою, з якої варто більш натхненніше ліпити, без понтів, нормальних гравців.

Віталій Тараненко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.