Яйця долі

24 жовтня 2011, 14:30
Власник сторінки
журналіст
0
719

Українська влада дозволила в себе цілити яйцями!!!

Радниця Президента Януковича Ганна Герман замахнулася на першість в анекдотичних чартах країни. Цього разу її винахідливість полягала у трактуванні “яєчних терактів”, що мають тісну присутність в українській політиці. Як виявилося, у пані Ганну намагалися поцілити “тупим предметом” прихильники Юлії Тимошенко. “Це хороший знак. Віктор Янукович, після того, як у нього в Івано-Франківську кинули яйцем, став президентом України”, -  заявила Герман. http://ostro.org/news/article-278974

Якщо далі слідкувати за логікою гуманітарної радниці Президента, пропоную створити новий вид спорту – метання яйцями. Об’єкт обов’язково обирається з політичного середовища, бажано з владних мужів. “Яєчне чистилище” краще влаштовувати у велелюдних місцях: Верховній Раді, на ток-шоу “Велика політика” або Шустер life, де є присутні фотоспалахи та відеокамери. Для начищення пики підбирається підготовлена група людей, - перевага надається опозиціонерам, пенсіонерам, чорнобильцям, афганцям тощо. Дійство триває лічені секунди, а ефект залишається надовго.

“Уражені” яйцями беруться на облік: якщо протягом тривалого часу ці особи не будуть корисними соціуму, їх суспільство викидає на задвірки історії. З часом цей вид спорту можна буде включити до списку Олімпійських та  апробовувати у інших країнах світу. І хтозна можливо у недалекому майбутньому таким способом нам вдасться зростити нового Президента України та ціле покоління політиків!

Віталій Тараненко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.