ДОКУМЕНТ НАДЗВИЧАЙНОЇ ПЕРЕКОНЛИВОСТІ

22 червня 2012, 06:56
Власник сторінки
физик, социолог
0
511
ДОКУМЕНТ НАДЗВИЧАЙНОЇ ПЕРЕКОНЛИВОСТІ

"ЗАСАДИ ВХОДЖЕННЯ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ГРОМАДСЬКА ПОЗИЦІЯ" ДО СКЛАДУ ОБ'ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ "БАТЬКІВЩИНА"

Документ, яким засвідчено приєднання до "Об'єднаної опозиції" партії "Громадянська позиція", – це документ надзвичайної переконливості у незрілості провідних політичних сил України. Зокрема про це свідчить, наступне: "1. Політичні партії, що увійшли до Об'єднаної опозиції "Батьківщина" (далі Об'єднана опозиція), формують спільну програму ...".

Зрілі політичні сили спочатку намагаються сформувати спільну програму і тільки після цього, у разі успіху таких намагань, об'єднуються і оголошують про об'єднання навколо сформованої програми, за ради її виконання. За таких обставин і суспільству легко зрозуміти, - чи варто підтримувати таке об'єднання.

 

Таким чином, бачимо, що так звані "опозиціонери" продовжують успішно вести справу своєї участі у виборах 2012 року до власної нищівної поразки і перемоги ПР. Це залишає для більшості громадян єдину можливість участі у виборах: голосування проти всіх ногами (не приходити на виборчі дільниці) або руками (перетворюючи виборчій бюлетень в недійсний).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.