За що українцю не любити московського патріарха Кирила.

23 червня 2012, 12:32
Власник сторінки
хакер, каратель
0
869
За що українцю не любити московського патріарха Кирила.

Очевидні речі

Мене інколи вражає, як деяка безрідна сволота, перекручує факти.

Релігія сьогодні як і 2000 тисячі років тому є елементом політики. Так як релігія має широкий вплив на маси, а отже має владу. А тем де починається влада там починається політика.

Московський патріархат сьогодні активно пропагує ідеї руского міру, пропагує в Україні. В руском мірє немає місця для світу українського, немає місця для самостійної сильної України. Рускій мір представляє собою Євроазійський простір з центром у Москві.

Тобто якщо Україна реально стане частиною цього міра, то це буде фактична втрата незалежності і повернення під диктат Росії.

Патріарх Кирил, це та людина яка допомагає реалізувати вище описане! То ж за що патріотам зі здоровим глуздом любити цього імперського пропагандиста?

Обовязком кожного свідомого громадянина є розповсюдження цих істин.

Тим паче що Гундяй, є брехуном і недотримується тих цінностей які проповідує тобто є лиціміром. Це є ще одним додатковим мінусом. І про це треба говорити. Доречі це в інтересах його ж прихожан, на яких ця церква сьогодні паразитує! Церква має бути відкритою і демократичною, і тим паче її голова який проповідує скромність не повинен купатися в розкоші.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Церква,русифікація,Гундяев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.