Пусти свиню за стіл - вона і ноги на стіл.

03 липня 2012, 18:28
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
455

А все тому, що ми совки, та ще й радикалізовані . Не помудрішаємо, то після чергових виборів вони вже привселюдно, не соромлячись, гадитимуть на стіл.

   Таке народне прислів'я зайшло в голову,  коли побачив, як проходило голосування 3-го липня у Верховній Раді за мовний закон.  Дійсно, у 2006 році до Верховної Ради по партійним спискам  потрапило «Хамове плем’я», яке ще один раз переобралось та на сьогодні так укорінилось, що плює на закони, регламенти, здоровий глузд,  процедури, венеціанські комісії, європейські цінності. Тільки би до корита! Тільки Ми і ВОНИ! Краще за Нас чи за Них! Тільки не за правоцентристів! Тільки не за Ющенка!.. Тільки би чим  догодити Путіну, як догодили у 2009 і 2010 роках...

    А все тому, що ми совки, та ще й радикалізовані . Не помудрішаємо, то після чергових виборів вони  вже привселюдно, не соромлячись,  гадитимуть на стіл. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.