Треба трохи зачекати

03 липня 2012, 20:56
Власник сторінки
хакер, каратель
0
561
Треба трохи зачекати

Помста страва, яку подають холодною

Ще раз ми всі побачили, що немає в Україні нормальної опозиції.

Не встигли, не знали, не підготувалися... Що за брехливі відмазки? Що заважало опозиції ходити на засідання повним складом в 200 чоловік як того і вимагає законодавство. Тоді б вони в будь якому випадку змогли завадити прийняти подібні закони. Але нажаль опозиція виявляється такими ж прогульщиками і кнопкодавами як ПР.

І тепер опозиція знов закликає громадян на акції і намагається імітувати активність. знов випустити пар і розійтися. Який сенс?! Податковий майдан, протести чорнобильців, студентів, афганців... Чи досягли вони чогось?! НІ! Який сенс вимагати чогось від цієї влади, якщо треба домогтися тільки одного! щоб ця влада пішла.

Ну немає сенсу в домовленостях з шулерами, це смішно просити Януковича ветувати цей закон, і при цьому заявляти що Рада контролюється Президентом. Янукович голова ПР, він підпише закон і не сумнівайтеся.

Замість того щоб клювати на наживку опозиція має переосмислити всю ситуцію і кардинально змінити стратегію. Тільки одна мета: усинення і заборона ПР. Це можна зробити лише на виборах, коли буде загальнонаціональна подія і сфальсифікований результат торкнется кожного громадянина. От тоді і буде час для дій. 

Не треба розпорошувати сили на постійні безрезультатні протести. Краще використати сили для просвіти для агітації, і для підготовки єдиної проте масової і вирішальної акції після виборів.

У сьогоднішніх акціях нема сенсу, вони не дадуть результату. А тільки створять необхідний ПР інформаційний фон. Літо, ЕВРО, не буде резонансу. Тільки в осени, час працює проти ПР, до осені забудеться Евро, набридне реклама і ще важче буде валити все на папередників.

Саме в наступний день після виборів мають зібратися всі хто був на майдані в 2004, хто був на акціях підприємців, чорнобильців, мають прийти і ті хто не був на акціях але хоче змін. От тільки якщо це станеться, ми переможемо і позбудемось ПР назавжди, а заразом і інших українофобів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори,мова,революція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.