Дістали гвалтом

03 липня 2012, 21:42
Власник сторінки
Полковник запасу
0
580

щодня присилають запрошення на різні "акції" із закликом прийти всіх небайдужих

Чия сила - того влада, чия влада - того воля. Витавруйте це собі на лобі і повторюйте щоразу, як дивитися у дзеркало.
Чого зараз репетувати через рішення, котрі приймає наша влада, влада олігархів кримінального штибу?
Віддали їм владу? Не натовкли пики перед минулими виборами тим дебілам і потворам, хто віддавав країну на пограбування а націю на знищення шахраям, злодіям, вбивцям? Зіраз їхня влада і їхня воля. Вони її брали з конкретної метою. Вони брали владу для того щоб грабувати і тримати у покорі. Щоб тримати у покорі, холопів слід ”апустіть” - ось вони і ”апускают” населення. Законами про мову, про зібрання, іншими такими - хай собі репетують, граються у песочниці. Доки ”громадскість” репетує, вони роблять справжні справи - розтягують країну у власні гаманці, забирають собі ще більше заводів, газет, пароплавів.
Засуньте свої дрібні протести собі в дупу!
Їхня сила до того часу, як вони мають владу. Щоб владу забрати потрібно не протестувати. Потрібно збирати до дій не сотні і не тисячі людей, а сотні тисяч і мільони. 
Не розсилками ”зберіться всі небійдужі”, а щоденною пропагандою, агітацією, організацією. Україні потрібні не креативні бізнес-тренери, не успішні комерсанти, не кмітливі юристи, не дотепні творчі особистості, а саме шляхетні, воїни.

Моя сторінка в мережі http://stecenko.kiev.ua/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.