Демократія, демократія, демократія.

11 липня 2012, 00:32
Власник сторінки
журналист
0
534
Демократія, демократія, демократія.

Що це таке і з чим її їдять?

Одні кажуть, що демократія це влада народу, дослівно народовладдя.
Де ви бачили країну з народовладдям? Таких країн немає. Отже, суспільний лад всіх цивілізованих країн, що видають себе за оплот демократії такими не є. Пряма демократія (правильна назва "афінська"), яка викликає у багатьох істориків посмішку, в сучасному світі неможлива, та й вона повною мірою демократією не була. Безправ'я рабів. Безправ'я не громадян. Обмеження прав малозабезпечених громадян. ДЕМОС - це не народ, це вільні громадяни мають майно. У ті часи в країні, звідки цей термін пішов - мати майно, значить мати:
1. розмовляючі знаряддя праці (раби),
2. мукаючі знаряддя праці (худоба),
3. мовчазні знаряддя праці (інвентар),
4. земельний наділ в обгородженій території (в місті).
Як ви розумієте, ті хто мав все перераховане зовсім простим громадянами не були!
Це багаті заможні люди, зовсім не ПЛЕБОС.
 ДЕМОС - Великі рабовласники, жителі Демоса - багатого району міста, що проходять певний майновий ценз. Ось вони-то і могли бути обраними в органи управління. А справжній зміст слова демократія - влада обраних багатих, які мають право БУТИ владою.
Дійсно сьогодні в Україні діє справжня демократія, в найчистішому вигляді. Поняття про ДЕМОКРАТІЇ, у нас, або в будь-якій країні правильно трактується і дотримується - ЦЕ ВЛАДА БАГАТОГО БІЛЬШОСТІ.
Ну, і чого тоді ми тут сперечаємося? Куди нас політики - демократи пхають?
В демократичну Європу? Або Америку?
Тоді треба починати з багатовікового грабежу колоній. З захоплення світових ресурсів і каторжної експлуатації цілих народів.
А ми з вами - «плебос» або навіть «охлос», - раби, бідняки, батраки - (хто ким себе вважає), немаемо права бути владою.  Ми просто масовка для створення легітимності влади ДЕМОСА.
Черчілль прав - демократія самий мерзенний лад, який був придуманий людством - але краще поки ні хто не придумав. Сенс демократії простий і ясний. Демократія - там, де є "великий капітал» і «привілеї». Те й інше прагнуть себе убезпечити і примножити. Велика Французька і Жовтнева революції підтвердили, що силою демократію не захистити ... і з'явилася "Плутократія" - це те, що управляє сучасним Світом. "Плуто" потрібно читати буквально - плутні, обманщики.
У ці плутні, далі всіх зайшла Америка, США. Там влада "сімейства" так завуальована і захищена, що ніякі зміни неможливі, для цього вони у своїй країні створити споживче абсолютно шлункове не політизоване суспільство.
Свою, суто американську ДЕМОКРАТІЮ, вони захищають у будь-якій точці планети і в будь мислимої сфері діяльності людства. Все на захист ДЕМОКРАТІЇ і в ім'я ДЕМОКРАТІЇ, все, в тому числі і атомну зброю, здатне погубити все Людство.
Головна ознака демократичної країни - чесні і відкриті вибори, в результаті яких відбувається безкровна зміна влади. Чи відбулася зміна влади в Україні в результаті виборів? Стверджую, що не було ні разу за 20 років незалежності. Під гаслом проведення демократичних виборів, відбуваються вибори без вибору. Голосуй не голосуй, все одно отримаєш тих же, тільки в «смужку».
Нас, ті й інші закликають обов'язково прийти на вибори і віддати свій голос. А що це означає? Який сенс закладений в фразу «віддай свій голос». Виконай свій громадянський обов'язок! Борг? Я добровільно повинен віддати «свій голос» тобто проголосувати тим самим передати йому частину вищої суверенної народної влади людині, яка обіцяє мені побудувати демократичне суспільство. Чого ж ми чекаємо від тих, кому віддаємо свою владу добровільно, без всяких гарантій? Кандидати все до одного ДЕМОКРАТИ мільйонери. Не демократами тобто не мільйонерами вони за визначенням бути не можуть. Що вони обіцяють побудувати? Так, вони не брешуть, вони побудують нам ДЕМОКРАТИЧНЕ суспільство, про яке ми не маємо жодного уявлення, хоча б тільки тому, що вже давно живемо в суспільстві, де влада у БАГАТОЇ більшості. БАГАТА меньшість, що програли вибори, через п'ять років стане БАГАТОЮ більшистью і так буде багато разів, поки ми з вами не зрозуміємо, що НІКОМУ НІКОЛИ НЕ МОЖНА ВІДДАВАТИ ВЕРХОВНУ ВЛАДУ ЯКА НАЛЕЖИТЬ ТІЛЬКИ НАМ. НІКОМУ І НІКОЛИ. Нам потрібна не ДЕМОКРАТІЯ, а НАРОДОВЛАДДЯ. Черчілль не помилявся та він не міг знати, що через пів століття, у Людства з'явитися такі електронні засоби зв'язку, таке отримає розвиток наука кібернетика, що стане можливим побудувати державну систему управління країною з прямим народовладдям в будь-якій країні Світу. А Україна, країна гіпербореїв, народ якої переніс страшні випробування, побудує перше справедливе суспільство людей, що живуть в гармонії з Природою. Україна стане провідною зіркою для всіх народів, коли біосферне існування Людства перейде в ноосферне і на планеті Земля настане Рай. До цього нас веде Творець, відкриваючи нам шлях до народовладдя. Ми це повинні зрозуміти, увірувати і створити. Амінь.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.