Про Глузмана Семена Фішельовича і ТВі.

11 липня 2012, 12:37
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
566

«В Радянському Союзі серед 30 тисяч психіатрів не було жодної чесної людини» (це аксіома: репресивному режиму чесні помічники не потрібні, тому психіатрами були майже всі євреї).

 Я дещо знав про Глузмана, як правозахисника, та не цікавився ним, поки не почув майже рік тому на телеканалі ТВі його розмову з Миколою Княжицьким. Вже закінчувалася цікава бесіда про письменника Віктора Некрасова, як Глузман «ні в тин, ні в ворота» вставив, що Ющенко – одне розчарування і патологія психа, а далі - дифирамби Януковичу. Примітив, що і ведучому стало ніяково. Мені здалося, що я дійсно відчув патологію психа, здатного «лобом битися об стіну»… Потім здогадався - це запрограмований сценарій.

 Згодом переконався, що не помилився, коли  прочитав в Інтернеті на сайті «РR - портал»  за 5 серпня 2011року, що «по даним «Обозревателя» складений із 93 осіб «Виборчий список БЮТ-2012» затверджено Тимошенко, Турчиновим, Кожем’якіним», в якому  Микола Княжицький значиться під №18. Не дурно!; коли 30 березня цього року Глузман відповідав «Про головне» Мустафі Наєму  та коли 7 липня в «Підсумках» розмовляв з Вахтангом  Кіпіані. Мені було прикро, що Вахтанг (фаховий же журналіст!) не зреагував на провокативні заяви співбесідника про екс-президента, хіба що злорадно не хихотів, як це дозволяла собі Тимошенко, коли в її присутності Путін (екс-офіцкр КДБ, недруг України) ображав Ющенка-президента, тобто, – Україну. Поцікавився статтями, інтерв’ю пана Глузмана і в інших засобах інформації, та перші враження не розвіялися – патологія психа, а з якого часу – поки ще не збагну… Наведу вислови пана Глузмана, які повторюються майже в кожній статті чи інтерв’ю. В дужках коментар мій.

«В Радянському Союзі серед 30 тисяч психіатрів не було жодної чесної людини» (це аксіома: репресивному режиму чесні помічники не потрібні, тому психіатрами були майже всі євреї)

 «Я не герой – мені не прийшлось прищемляти пальці…Знав, що єврей Лунц - головний кат-психіатр, тож єврей Глузман має вивести його на чисту воду… Батько виховував мене чесно і говорив про засилля євреїв в органах до війни, я подумав: «Ну, от і знову…» (виходить, що Глузман чесний один з 30 тисяч? Говорити про це, чи повірити цьому може тільки неадекватний).

 «Розумію, що Ющенко зрадив усіх нас, але я щиро голосував за нього» (Всі євреї, які «щиро» голосували за Ющенка потім його «щиро» зрадили – за те, що він українець-патріот, непідкупний).

 «Якби ми сиділи в таких умовах як Тимошенко, ми б не хотіли виходити» (абракадабра - Тимошенко сидить в статусі прем’єра-мільйонера, а Глузман сидів, як рядовий психлікар – інші можливості!..  Кінаху подавай Велику Ялту чи Мальвіни - мені і в наметі  біля  Десни добре).

 «За що він (Ющенко) дав орден видатному юристу сучасності Ківалову?» (а за що Янукович дав Героя України поету Білашу?.. Гуманітарні радники-«глузмани» були і в оточенні Ющенка, та присвоєння Героя України Степану Бандері затьмило помилку в наданні ордена «видатному юристу сучасності» - члену Партії регіонів).

 «А ще хочу знати, як особисто він, екс-президент і самопроголошений патріот (Ющенко)  відноситься до законодавчої новизни депутатів Ківалова і Колісниченко? ( так як кожна нормальна людина, що розуміє змовницьку, розкольницьку облуду цього закону, бо «Хамове плем’я», яке по корумпованим партійним спискам окупувало у 2006 році Верховну Раду, вже сьомий рік подібними  провокативними законами «розводить нас, мов котят»)

 «В трагедії Оксани­­­­­­ Макар винне наше суспільство» (типова фраза демагога, подібна вислову Леоніда Кравчука у травні 2004 року, агітувавшому за Януковича: «Люди хочуть не демократії, а порядку».  Сучасний Глузман нагадує мені Леоніда Кравчука: так же поплюжить Ющенка - вхожий за це до влади, «критикує» опозицію і владу, знає що до чого і як, так же може пройтись без парасольки, не намочившись, між крапельками дощу).

 «Жадні до тухлої начинки  журналісти і політологи «клюнули» миттєво» (згоден, бо це якраз про ТВі, куди зачастив Глузман, щоб виплескувати шизофренічні вигадки про Ющенка).

 ( Януковичу) «Якщо ви не заміните людей навколо себе, то це погано закінчиться» (який принциповий радник? - Самому в пику! А чого не поіменно Мустафі Наєму? «Ах Моська, знать она сильна, что лает на Слона»)

 "Ющенко не цікавився психотерапією» ( не хворий психічно, та й недругів такими не вважав).

 «Я 20 років сам б’юся головою об стіну», - на що Янукович відповів: «Тепер ви не сам. Нас двоє» (діалог достойних «інтелектуалів»)..

 «Мені соромно, що я громадянин України… Навіть Іран І Малайзія відмовляються приймати лікарів з українськими дипломами. На місці міністра охорони я подав би у відставку» (яке благородство! та мені теж соромно, що більшість українських  лікарів з корумпованими дипломами замість латині запам’ятали одну магічну фразу – «а гроші є?», що Глузман засідає в Гуманітарній Раді при негуманітарному Президентові, ще й членствує в ініціативній групі «Першого грудня». А він же «не хотів»: до гуманітарної умовили товариші – «більше нікому», а до першогрудневої «настояв кардинал Гузар»)

До речі. Деякі вислови Глузмана  дають надію, що його хвороба не патологічна: «Це голодування (депутатів-кодівців) несправжнє, несправжня боротьба... На нараді у Азарова мені стало страшно… Мінздрав не керує системою, він не самостійний... Так, дійсно так, я, свідомий і в деякій мірі активний громадянин держави, хочу повернення у виборчий список графи «проти всіх». Я не хочу вибирати менше зло! Тому що знаю: зло не має відтінків» (в цьому переконаний і Віктор Ющенко)....На правах старішого, рекомендую Фішельовичу частіше «битися головою об стіну» – може проясниться, тим паче, що тепер вас двоє.

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.