Символ нашої бездержавності

20 липня 2012, 17:13
Власник сторінки
http://cossackland.org.ua/
1
2494
Символ нашої бездержавності

Заслужена артистка України Марина Гольченко.

Солов"ї не народжуються в неволі, хоча буває що вони співають в золотій клітці або чужому гаю.

Душа ширяє в небі, наче
Вона окрилена й нова...
Співа Кубанський хор козачий -
І як божественно співа!
І Віктор кланяється чемно.
Вкраїнська пісня в серце б"є.
І радісно мені, й приємно,
Що й на Кубані наші є!
І відчуваєш сил безмежність:
Ми в цілім світі - не одні!
Ви - хвиля в нашу Незалежність.
І, отже, ми ще на коні!
Михайло Лєцкін,
м.Житомир, 17.11.2011

Одне з чим не згоден в цьому вірші це слово "незалежність".Окупанти завжди діють брутально,якщо комісари в шкірянках це вирішували за допомогою маузера, то їх не менш цинічні послідовники в "Бріоні", озброєні "Мовними хартіями","Правами людини" плюючи в обличчя цитатами з них. А ще- обман,маніпуляції,брехня.Відтак суть того що вони роблять незмінні з початку минулого століття.

Головне оббрехати ,обвести навколо пальця.Інтернаціональні ідеї в них лишень для того щоб замаскіувати свої лихі наміри.Колесніченки,табачніки,коломойські з молоком матері всотали методи паразитування на тілі чужих народів-довести меншовартість ,ні в якому разі не допустити росту самосвідомості,гордості за свій народ.Чи часто ви чули фрази "Украинскоє не інтересно,вот сделайте что нибудь тогда і поговорим"!?Воно є,є Марина,є Гайдамаки яких на "українських" каналах не побачиш,зате їм завжди раді в Польщі або де-інде,тільки не в Україні.Золотий голос Ніни Матвієнко можна почути хіба на підспівках у якогось молодого дарування.Говорять-неформат.Це мені нагадує радянські часи в гастрономах:

-У вас є в продажу чорна ікра?-Нет!Нету спроса!Нікто её не спрашіваєт!))

Повернемось до Марини Гольченко.Гугл вкрай мало про неї знає-народилась в Луганську,здається в 2008 році отримала звання заслуженої артистки України співаючи в хорі імені Верьовки(часто бачите по ТБ чи слухаєте по радіо?),зараз в декретній відпустці але співала в Кубанському Козачому хорі.Якщо зайдете на сайт Куб.Коз. хору то мабуть третина хвалебних і зацікавлених відгуків стосується Марини:"Слава Росии!","Єто _наша гордость" і т.п.

От така "дружбанародів" ,мої інтернаціонально налаштовані дівчата і хлопчики.

Слухаємо заслужену артистку України(?) Марину Гольченко.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: паразитизм,мистецтво,інтернаціоналізм,Марина Гольченко,спів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.