Наталя Курій-Максимів.Малярство.м.Львів

22 липня 2012, 10:13
Власник сторінки
http://cossackland.org.ua/
0
1099
Наталя Курій-Максимів.Малярство.м.Львів

Наталя Курій-Максимів.м.Львів

Людство стомилось від складності світу.Ми  без надії  борсаємось в надто розігнаних утилітарних(розрахованих виключно на практичне використання або вигоду) мотиваціях.Все,все підпорядковано матеріалістичній доцільності.Сучасне мистецтво стало не метою,ціллю,пошуком довершеного і прекрасного, а засобом,в тому числі засобом одебілювання,засобом деградації.Саме тому Леді Гага і "Пінчук-артцентр" і т.п. не мої кумири,навпаки-лузери.Роботи Наталі навпаки-сподобались своєю простотою,їй вдалось передати емоції,зачепити.

"Родина".Скло,олія.

Можна сперечатись що первинне-соціальна деградація ,чи оцей інформаційний і мистецький "шум",хаос,засилля чорнухи і несмаку на ТБ і ЗМІ.Талановите і оригінальне відсунуте на манівці які потрібно вишукувати.Борсаючись в цьому шумі ми втрачаємо грунт під ногами і зрозуміло що хочемо повернутись назад-простих і зрозумілих емоцій,чогось справжнього. І знаходимо цей твердий грунт- в роботах таких митців як Наталя,в душевних піснях героїні минулого блогу,історичних нарисах,хтось знаходить його в фентезі-де зрозуміло хто друг,хто ворог.Потяг до прекрасного, благородного,чистого незнищенний.Таку маю надію.

Батяр. Скло, олія.(Мо" з Піса малювали?)

Вечорниці.

Полька.

Наталя Курій.

Ось її сайт,можна перглянути в кращій якості:http://nkyrij.arts.in.ua/gallery/

Власне я не нав"язую свої вподобання-на колір і смак товариш не всяк(с):))Це привід поговорити про серйозні фундаментальні речі.

Продовжимо в наступному блозі(через 2-4 години).Тема-"Що є,що буде і чим серце заспокоїться(Езотерика нашої рЕволюції)"



 
 




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: мистецтво,змі,малярство,Наталя Курій
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.