Від чого «лопнуть» фармацевти? І коли?

24 липня 2012, 12:23
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
433

Репліка на рекомендацію Міністра охорони здоров’я  не принижувати медиків.

 Я вже в такому віці, що аптеки відвідую значно частіше за пивниці.  З кожним приходом дізнаюсь, що ціна на ліки зростає  в непередбачуваній прогресії.  На питання  - «чому так?»  відповідь у всіх аптеках одна - «такі закупки!». Я передбачав, що з пересадкою Богатирьової  в міністерське крісло фармацевтам  відкриється  «клондайк». Та щоб настільки? І скільки це продовжиться?...

 Перше, що прийшло в голову, - фармацевти лопнуть від жадності... Та коли ознайомився із статистичними даними - наскільки кволе і хворобливе молоде покоління, - то подумав, що скоріше від того, що нікого буде лікувати. Люди не витримають стрімко зростаючих цін на медичні послуги і ліки. Начитавшись, надивившись, наслухавшись зухвалої і брехливої реклами, я зрозумів, що  запігулковані,  задієтизовані,  завітамінізовані, заімпазовані  люди при нашій «безкоштовній» медицині і голопуючими цінами на ліки, половина з яких – підробки, вимруть, як мухи.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.