Підкуп… без грошей

24 липня 2012, 16:17
Власник сторінки
0
425

Майбутнє за гречку не купиш

Фантазія потенційних кандидатів у мажоритарних округах на Вінниччині від більшості політичних сил вичерпалася.

У жодній публікації про ймовірних претендентів в місцевих ЗМІ немає згадок про їхні програми, немає бачення ключових проблем регіонального розвитку, немає бодай натяків на ідеологічні принципи.

Натомість є цілком стандартні розповіді про біографію та вихваляння благодійною діяльністю.

Однак і в останньому випадку простежується дуже цікава деталь. Жоден з цих потенційних «покупців» голосів виборців (поки що) не ризикує витрачати власні кошти. Роздається продукція з підприємств кандидатів (з вказівкою – «будь-ласка», вносьте пропозиції щодо її якості»), надаються певні послуги (знову ж за рахунок безкоштовної роботи власних працівників або ж спонукання до цього бюджетних установ), влаштовуються, за невизначеного джерела фінансування, масові святкові заходи.

Справедливо, що таку «роботу» з виборцями можна і слід критикувати. Підкуп ще нікого з політиків не прикрашав. Однак особисто я звертаюся до пересічних виборців зі словами: «Ви прекрасно бачите, що все те, що вітчизняні «благодійники» мали можливість робити впродовж останніх двадцяти років, вони почали влаштовувати лише останніми тижнями».

Реакція людей на цей підкуп виключно виважена – «хай дають, а проголосуємо за тих, хто має бачення шляхів виходу України з нинішнього тупика».

Люди чекають на молодих, незаплямованих у вічних політичних чварах державних діячів, які уже проявили себе у справі, і готові докласти усіх зусиль для того, щоб вивести Україну з її нинішнього «глухого кута», коли у бажаючих займатися законодавчою діяльністю фантазії вистачає лише на поширення неякісної продукції.

Добре, що люди зрозуміли – майбутнє за гречку не купиш.

Голова Вінницької обласної організації

«УДАРу» Віталія Кличка»

Ігор Ткачук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР Віталія Кличка,ВИБОРИ 2012,адмінресурс,підкуп виборців
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.