Предмету суперечки немає, а суперечка -є!

26 липня 2012, 14:38
Власник сторінки
0
441

Мова піде про бурю в стакані навколо руху "Чесно"

Предмету суперечки немає, а суперечка - є!Мова піде про бурю в стакані навколо руху "Чесно". Мотивація написання цього матеріалу зумовлена в першу чергу відсутністю, а,відповідно, і необхідністю розширити, уточнити значення(смислове навантаження) деяких слів. Цей матеріал  можна вважати початком моєї діяльності у цьому напрямку. 


Mustafa Nayyem, як один із основних фігурантів у цій справі, мабуть в дитинстві надивився фільмів, де головними героями сюжетів були "чесные воры". І тому не дивно, що слово чесно стало присутнім вже у самій назві цього руху.
Та якби наш герой(М.Наєм) мав елементарну уважність, яка є похідною банальної ерудиції, то обов'язково врахував би контекст слова "честный".
Мірилом (критерієм) чесності є лише одне - скільки і як вчасно вноситься злодієм в загальну касу (общак).
Існуюча практика використання/застосуваня цього слова втіньовому світі цілком відповідає і у  цивілізованому світі саме для серьозних людей.
Для прикладу на швидкоруч можемо взяти такі прізвища, як: Яворівський, Павличко, Драч... Всі вони разом з точки зору існуючого стереотипу про мораль(чесність) доволі сумнівні особи в контексті співпраці з КПРС і КДБ. Але в той самий час вони були одними із основних носіїв української мови.
Єдиний критерій, який суспільство може застосувати до цих осіб, це критерій користі для суспільства від окремо взятої людини(!)( під №4, який, до речі, присутній і в переліку критеріїв групи).
Чесність-поняття дуже суб'єктивне саме тому, що похідною його є виверт розумової діяльності людини. 
Тобто, такого поняття, яке нам намагається представити група "Чесно" в природі не існує. Цю діяльність Групи можна назвати як завгодно. Наприклад: хронометраж дій народних депутатів...
Ще в радянські часи такі хронометражі проводились з метою підвищення продуктивності праці.
До речі, група "Чесно" у повному складі, мабуть, чекає на винагороду від Злодіїв в Законі за свою роботу?..





        

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Драч,Павличко,народний депутат,"Чесно",Яворівський,Mustafa Nayyem
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.