Про ставлення до влади

27 липня 2012, 20:01
Власник сторінки
Полковник запасу
0
558

про любов і прощення

З олігархічною владою нема про що домовлятися, нема про що дискутувати. Вже писав про те, як бути з прислужниками влади тут: http://blogs.korrespondent.net/users/blog/sostecenko/a60146
Ще раз наголошую коротко. Слід чітко визначитися, хто свій, хто чужий 
http://www.pravda.com.ua/columns/2012/07/5/6968074/

Слід інформувати людей, котрі у владі або підтримують владу, що найліпше для них це явка з повинною до нас зараз і сумлінна робота нашим агентом проти цієї влади. Хто буде з нами, той заслужить прощення. Хто не прислухається, для таких щастям буде відбуття покарання за вироком суду за всі свої злочини проти українського народу, принаймні залишаться живими. Їхній дім тюрма, якщо пощастить. Якщо український народ, що втратить терпець, не стратить їх разом з усім їхнім родом без суду. 

Але ми гуманісти, ми любимо людей. Особисто я проти знищення безневинних. Тому маємо дати їм шанс зараз - винесіть кожному з них, кого знаєте, це попередження, подаруйте йому шанс.

Моя особиста сторінка в мережі http://stecenko.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: кандидат в депутати,Україна,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.