Tymoshenkocase від Богословської.

29 липня 2012, 07:32
Власник сторінки
0
439
Tymoshenkocase від Богословської.

"Goodfellas" Мартіна Скорсезе.

Можливо, те що я зараз скажу, не має значення для більшості читачів, але тим не менше:

Я вже досить довго працюю за кордоном. Працюю з різними людьми з багатьма національностями - європейці, азіати, американці, росіяни... майже з усіма. Так от європейці - під впливом Euronews, зазвичай сприймають ЮВТ як мученицю режиму і все в такому дусі. Росіяни - з ОРТ, РТР та НТВ і т.д. мають більш розмите сприйняття - з одного боку, поки Юля з Ющенко вибудовували свою "Україну-Не-Росію" їм від Кремля добре дісталось, а з іншого - критикувати газові домовленості ПУТІНА і "неважливо кого" команди зверху не було, тому людям досі не "довели" як правильно реагувати на події навколо Юлії Тимошенко. Загальний фон такий, що Газові Домовленості поза критикою, а там ми не знаємо - може і за діло...

Іншими словами - the truth is out there. X-files.

Тепер до суті.

Інна Богословська вкотре "викрила" Юлію Тимошенко і створила ".... интернет-проект "Дело Тимошенко"  www.tymoshenkocase.com, который на английском языке предоставит возможность всем иностранным посетителям сайта получить возможность ознакомиться с документами и фактами о делах Тимошенко" - скопіював з блога Богословської.

Радує завзятий підхід пані Богословської, яка, вочевидь, за власний рахунок створила досить пристойний сайт ще й англійською. До речі, - зайшов заради цікавості на сайт самої Богословської - виглядає значно простіше. Виходить, що бажання очорнити ЮВТ в Інні Германівні пересилює навіть бажання пропіарити саму себе. Молодець.

Тепер несподіваний поворот. Я не читав матеріалів які викладені на "викривальному порталі", але, чесно кажучи, я допускаю, що якась (менша або більша) частина з них - ПРАВДА. Правда не тому що Тимошенко&Kо - погані, а Янукович-Ющенко-Богословська-або-ще-якесь-ЦеБе&Ко хороші. Ні. Правда, тому що це факти з життя Нашої Правлячої Еліти, які засвітили плебсу.

Мабуть, має бути радісно, що після такого "викриття" у нас стане (або стало) на одного Корупційного Політика менше, але є маленьке але...

Коли європейці питають у мене чи справедливо, що сидить Тимошенко, мені важко відповісти. Я не знаю. Але впевнений в одному - якщо ЮВТ і заслужила бути засудженою, то явно не тими хто її судив, і не за те, за що її посадили. А крім того, моє особисте переконання - в черзі до суду перед нею мало бути як мінімум декілька поважних "державних мужів...", а за нею декілька сотень (якщо не тисяч) слуг народу, держслужбовців, посадовців та іншої сволоти, яка "покращила вже сьогодні" своє життя життя українців. І, знову ж таки це лише мою точка зору, - Інна Богословська заслужила не останнє місце у цій черзі.

І на останок. Хочу згадати фільм Мартіна Скорсезе "Goodfellas" (Хороші Хлопці). http://en.wikipedia.org/wiki/ - далі поясню чому. Це фільм про гангстерів. Про мафію. Про їх звичаї, шикарний образ життя, їх закони. Головний герой від імені якого іде розповідь говорить приблизно наступне: "... ми вбивали, грабували, плювали на закони і тих хто їх створює. Ми з презирством ставились до тих, хто щодня в метро добирається на роботу щоб заробляти копійки, і хвилюється за несплачені рахунки... ми вели розкішне життя і не могли уявити, що можна жити інакше".

Я написав це для того щоб передати сприйняття життя нашим Дорогим Українським "Політикумом". Хороше слово. Наші політики - особливо "крупного калібру" це і є стиль життя "Goodfellas". По іншому вони просто не можуть.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.