Державні Службовці

01 серпня 2012, 04:58
Власник сторінки
0
419
Державні Службовці

Ідея примінити "фільтр".. як в Excel...

Як відомо, в Україні існує 3 гілки влади - Законодавча, Виконавча та Судова. Робота кожної з них щодня полегшує життя "пересічного" українця і веде нас усіх до кращої долі. Я не буду давати власну оцінку того наскільки успішно це відбувається зараз, а просто запропоную ідею - як, на мою думку, можна покращити цей процес у майбутньому.
(.... першим поривом є написати посадити усіх цих "КРОВОСІСІВ" у баржу і затопити її в районі Марианської впадини... але, на жаль, це неможливо... поки.) Тим не менш:
Ідея дуже проста - законодавчо зобов'язати кожного, хто бажає поступити на державну службу проходити тест на IQ... Встановити рівні для держслужбовців різного рангу. Я серйозно - хочеш працювати на державу, в першу чергу доведи, що ти не нашкодиш, що достатньо розумний для того, щоб твоя робота приносила користь іншим. Особливо важливо переконатись у тому, що держслужбовці високого рангу дійсно розумні люди. Тут, як на мене, мінімального балу явно не достатньо - як можна довірити писати закони або відповідати за долі мільйонів людей не маючи для цього достатніх розумових здібностей?  І це ні в якому разі не дискримінація... Мені здається, що досить важко підібрати логічну аргументацію проти такої пропозиції (я зараз не говорю про конкретний шлях реалізації і складності, які виникнуть на шляху примінення такої норми).

Написав це маючи таку мету:

1. Цікава думка форумчан стосовно цієї ідеї;

2. Які у кого будуть пропозиції стосовно інших технічних методів підбору достойних людей, які будуть нами керувати;

3. Якщо набереться щось дійсно варте уваги - відправити цей матеріал нашим дорогим депутатам - опозиціонерам, ПР, КПУ - усім під ряд. І подивитись, чи захоче хтось з них зробити з цього законопроект. Чи не побояться. Як ні - то честь і хвала, - нам з Вами від цього гірше не стане!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.