Україна: ідеї Спарти та Дарвінізму перемагають.

08 серпня 2012, 13:10
Власник сторінки
публицист
0
466

Хворіти суворо заборонено

На вулиці двадцять перше сторіччя, але феодалізм, що нахабно царює в Україні у вигляді феодальних порядків та беззахисності пересічної людини скалить свої середньовічні зуби.

На цей раз я про охорону здоров*я. У древній Спарті кволих новонароджених скидали зі скелі, бо у Спарті не місце для хворих. Україна, як не парадоксально, ще більш жорстока країна. Побудували пару перинатальних центрів, аби спасати малих крихіток, але після виписки з пологового будинку йдіть на всі чотири сторони, шановні платники податків. Виживайте за законами Дарвіна. Раптом що, раптом дитину чи людину спіткає тяжка хвороба - скільки оцих оголошень, банерів, криків дущі про допомогу, про хоч якусь пожертву на лікування бо немає в нашій країні цивілізованого та доступного  медичного  страхування, немає соціальної медицини.

Люди принижено пишуть листи прохання поважним "спонсорам" до їх фондів, ті милостиво щость там дають. А між тим ці самі спонсори брали участь у грабунку нації, мають пряму відповідальність за оцей феодальний устрій, за  приватизаційні "схеми", за нечесну конкуренцію, за низьку зарплатню та погані умови праці людей, що працюють на їх підприємствах.

Оце щойно натрапила на звернення про допомогу досить відомій ще декілька роів тому співачці, заслуженій артистці, Оксані Хожай. Я бажаю їй боротися, бо у неї є справжні друзі! Бажаю всім нам в цьому середньовічному звіринці залишатися людьми, допомагати одне одному, не черствіти (а це легко, бо за день трапляєш на п*ять - десять таких прохань про допомогу), берегти одне одного!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.