Україна в обіймах окупаційного режиму

08 серпня 2012, 14:52
Власник сторінки
Викладач, кандидат фізико-математичних наук
0
341

З підписанням В. Януковичем закону Ківалова-Колєсніченка режим Януковича остаточно перетворився в окупаційний.

З підписанням В.  Януковичем закону Ківалова-Колєсніченка режим Януковича остаточно перетворився в окупаційний. Доводиться констатувати, що в Україні від сьогодні відсутні легітимні центральні органи влади. Фактично, 9 українців, яік і належить окупованому народу, мають менше прав, ніж 1 росіянин. Верховна Рада  приймає антиконституційні і атидержавні закони антиконституційним шляхом і ці закони підписує президент начебто України. Влада є небезпечною для самого існування держави. 

Розповіді про наступне вдосконалення мовного законодавства і підтримки української мови є нічим іншим як димовою завісою та прощупуванням грунту на предмет можливості подальшого приниження українців і позбавлення їх інших прав та свобод. Зупинити це можна лише шляхом усунення цього режиму. Зрештою, окупанти мають понести заслуження покарання  і наближення цього моменту - святий обов'язок кожного українця. Звичайно, якщо він не перетворився в безрідного манкурта.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.