Чесному депутату Олесю Донію. Порада.

10 серпня 2012, 15:51
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
425

Олесь! Якщо й не пройдеш до парламенту, в цій партії ти ніколи не будеш торгувати своєю совістю. Знай, що боротьба з мафіозною владою буде тривалою і нелегкою... Головне - залишайся ЛЮДИНОЮ!

 Написати цю статтю спонукало мене невдоволення  громадян (пишуть ЗМІ), що чесного і порядного Олеся Донія  КОД не включив в прохідний виборчий список… Та тому й не включив, що чесний і порядний, мабуть, немає і мільйонів, щоб заплатити за прохідне місце. То кому такий потрібний ?!

Я слідкую за діями і поведінкою Олеся і давно зрозумів, що він не буде потрібний партії, що клюнула на «Юлину макуху» - приєдналась до БЮТ та погодилась із змовницьким газовим пактом Тимошенко-Путіна…  «Кто не был молод – тот не был глуп» - говорить прислів’я.

Олесь Доній став самооборонцем по молодості. Його партія – це прабабця  «Загонів самооборони», які з’явилися після Кишинівського погрому в 1903 р. за кошти єврейського населення. Запасалися зброєю, більш гарячі займалися провокаціями. Так, у 1905 році (за два тижні до погрому в Житомирі) близько 300 самооборонців зібралися за містом на мітинг, де тренувалися  в стрільбі з пістолетів в портрет Государя Імператора».

 Так і «Наша самооборона» Луценка утворилася ( за кошти якого населення?) тільки для провокацій і нападок на Президента Ющенка, тому й притулилась до корумпованої «Батьківщини», яку два роки у Верховній Раді підтримували комуністи.

Як чесному, Олесю  в бійках завжди перепадало більше всіх. Пам’ятаю, як б’ютівці єхидно хихотіли при ратифікації парламентом Харківських угод – Донія ж ледь не покалічили.  Не взяли його «Удар», «Україна вперед»»! І не візьмуть! Олігархічним партіям чесний член не потрібний, тим паче - депутат. Уявляєте – карткою голосуватиме тільки сам, матиме свої погляди, говоритиме правду, не виконуватиме корумпованих доручень, не реагуватиме на махання  фракційного диригента !

  Мені здалося, що Доній подорослішав, тож моя батьківська порада:  Олесь!  Примикай до «Союзу патріотичних сил «Наша Україна», яка, врешті, очистилась від екс-кадебістів і пристосуванців. Якщо й не пройдеш до парламенту, в цій партії ти ніколи не будеш торгувати своєю совістю. Знай, що боротьба з мафіозною владою буде тривалою і нелегкою.  Вже на роль самооборонців  активізувались Жебрівський і Матвієнко, щоб "стріляти" (на кошти якого населення?)  в лідера «Нашої України» Віктора Ющенка та технічною партією відібрати  на користь корумпованих  з  владою  КОД чи ПР частину голосів виборців, які ще не визначились...  Головне – залишайся Людиною!

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.