І от я в блогах. Чому я в блогах?

12 серпня 2012, 23:13
Власник сторінки
0
366

Перший блог, чи то б пак другий... Вступ.

Чесно кажучи втомився споглядати що твориться в Україні. Складається враження, що зібрались разом  декілька тисяч цинічних мудаків які просто тупо грабують, тупо гвалтують всіх решту і всю країну, так ще й хочуть щоб ми від того кайф отримували!. Спочатку була думка писати щось толерантне, якісь мудрі думки, але напевне буду просто говорити все що думаю, так як є, без купюр. Почув недавно знову пісню "Веселі брате часи настали" і порвало! Реально хочеться реалізувати те, за що боролись в 2004, хочеться мати свою українську мету!  Скільки можна слухати ту хрень, яку нам вливають в вуха з усіх сторін! Скільки можна споглядати беззубі спроби щось змінити!  

Кажуть в арабському світі революції разпочались в інтернеті. Цікаво, чи щось так зможе статись у нас. Все в наших руках! Хочеться закцентувати увагу на основних проблемах, які існують зараз у нашому суспільстві, знайти однодумців, розпочати хвилю... Треба розложити на кісточки, як владу так і опозицію, питання мови, питання економічного зростання та перспектив, всіх гілок державного управління, та й саме наше суспільство яке далеко не досконале...

Розочинатиму напевне з опозиції, потім вмсловлюсь про мовні проблеми, та про владу. 

Можливо хтось почує та підтримає, можливо хтось пошле подалі, можливо хтось підкаже щось цікаве. але в любому випадку - це не мовчання, це позиція, це діалог. Не можна чекати поки хтось за тебе зробить всю роботу!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.