Фонаццкоє

13 серпня 2012, 12:59
Власник сторінки
Оператор механічних гноєрозкидачів
0
430
Фонаццкоє

Розвиток фанацького руху - справа неоднозначна і не проста

Тут учора камрад видав тєму, що, значить, ультрас Динамо лайно і ретрогради, і шо співати "Як тебе не любити, Києве мій" — вапще чуть лі не западло, ібо пісня стара і взагалі не відповідає сучасним умовам.
Но, знаєте, фанати "West Ham United" співають свою "I'm Forever Blowing Bubbles", написану ще в 1918 році, і у вуса не дують. Балєли "Ліверпуля" та "Селтика" на кожному матчі несамовито волають "You'll Never Walk Alone", яку хуйнули ще в мохнатому 1945-му. Фонатьйо "Манчестер Сіті" сміливо заряджає "Blue Moon", і їм похуй, що пісню накатали в 1934-му році. А любителі "Манчестер Юнайтед" вже майже 30 років співають "Glory Glory Man United".
От я і думаю, как бить, гаспада? Можна лі прадалжать іспалнять ету атрижку дрємучіх савкових врємьон "Києве мій", ілі же ната срочна хуячіть шота пасаврємєннєє, паенергічнєє? Ну, там Руслану запросити, хай сракою помаше та повиє? Чи Тіну Кароль. Можна було б і Гайтану, но вона вже в "Шахті" по-стахановські рубає бабло.
А ви шо думаєте з цього приводу, пані та панове?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.