Street Workout Бортничі, спільна недільна пробіжка

14 серпня 2012, 05:46
Власник сторінки
Полковник запасу
0
484
Street Workout Бортничі, спільна недільна пробіжка

Запрошуємо, приєднуйтеся!

Минулої неділі 12 серпня 2012 року відбулася спільна пробіжка в Дарницькому районі, організована моїм другом Павлом Матвієнком лідером команди Street Workout Бортничі за підтримки Андрія Задорейка, голови ГО «Київ – європейська столиця» . Усього взяли участь 32 осіб, переважно молодь і підлітки. Команда Street Workout Бортничі активно розвиває і пропагує здоровий тверезий спосіб життя, залучає молодь до регулярних фізичних тренувань, формує у молоді і підлітків активну громадянську позицію.

Зараз не кожен має можливість заплатити за тренування у спортивних секціях, залах фітнесу. Платним послугам є альтернатива – спільні тренування просто неба. Вони не менш ефективні і доступні кожному, їх можна проводити майже у кожному дворі, у зручний для кожного час.

Запрошуємо всіх дарничан до нашого товариства!

Моя сторінка в мережі: http://stecenko.kiev.ua/

PS Вибори до Верховної Ради України 2012 року це не початок і не кінець України.

PPS Не забувайте про вибори народних депутатів 2012.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: кандидат в депутати,Україна,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.