Ви ще сумніваєтесь, що режим Януковича-окупаційний?

14 серпня 2012, 14:23
Власник сторінки
Викладач, кандидат фізико-математичних наук
0
350

В ЗМІ пройшла інформація, що В. Янукович сьогодні в Севастополі заявив, що він збирається узгоджувати соціально-економічну політику в Севастополі з Росією

В ЗМІ пройшла інформація, що В. Янукович сьогодні в Севастополі заявив, що він  збирається узгоджувати соціально-економічну політику в Севастополі з Росією. Ви не повірите, але навіть зарплату українських моряків він хоче погодити з Росією. Цікаво, яке відношення має українська армія до Росії і чому Росія має визначати розмір заробітної плати наших військових? Таким чином, начебто президент України визнає, що він є маріонеткою в руках Росії. Йде планомірна і неприхована здача національних інтересів режимом Януковича. Флот, мова, Севастополь... Що далі? Ви ще не вірите, що режим Януковича - окупаційний?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.