Зоопарк

15 серпня 2012, 18:22
Власник сторінки
хакер, каратель
0
961
Зоопарк

мітинг КПУ у Дніпрі або чому потрібна люстрація.

Вибори вже на носі, тому комуністи розпочали турне українськими містами. Дніпр не став виключенням. масовку звозили з усієї області, а може і зза її меж.

В цей прекрасний вечір мені також пощастило відвідати дану акцію. 

На мітингу комуністи підкуповували людей продаючи морозиво за 15 копійок. Ще раз демонструючи повну тупість свого електорату, який не розуміє як формується собівартість і хоче тільки халяву.

Оскільки комуністів я мяко кажучі ненавиджу, то я не втримався від того щоб під час оплесків масовки покричати "ганьба" і за одне перевірити комуняк на толерантність. 

Памятаю як деякі місцеві блогери критикували Свободівців, які назвали у Дніпрі жінку, котра послала їх  розмовляти мовою до Львова,  "хворою людиною". Так от було цікаво наскільки толерантні у цьому плані комуністи. 

Чого мені тільки не побажали і як тільки не назвали, коли я сказав Симоненку ганьба. І здохнути, і падонком  і наволоччю назвали, якийсь скажений дід почав мене бити в бік. потім зявився якийсь псих почав на мене кидатися і намагатися прогнати. Як виявилося це був депутат Дніпропетровської міської ради.

Нажаль я зміг засняти тільки його, на уточнення як його звати він відповів "Дати Падонок".

Після цього підійшла міліція і попросила мене видалитися з мітингу, ще раз демонструючі що права на публічне вираження громадської позиції є тільки в тих хто підтримує владу.  Цікаво що коли підійшла міліція, дідок який бим мене в бік почав кричати, що це я його бив(!), лициміря і брехня це перша ознака комуністів.

Довелось відійти, проте мітинг вже закінчився. І комуністи почали розходитися. 

Я пішов на свою автобусну зупинку і побачив, що в той бік йшло чимало комуністів. Як виявилося далі їх чекали автобуси. Я вирішив підійти і трошки поспілкуватись. Як це було дивітся далі:

Не маючи що сказати про співпрацю КПУ з ПР, старий комуніст почав нести якусь ахінею.

Знов таки не знаючи що сказати співрозмовники вирішили втекти, смішно було як жінка врізалася в хлопця,а чоловік почав кивати що в Дніпропетровську дійсно невистачає комуністів)

Історія у комуністів дуже цікава, виявляється коли гине 30 тисяч і одна країна відриває шмат іншої, це не війна! А всього навсього приєднання території)

Тож це ще одна ілюстрація, злості, неосвідченості і маразму комуністів. Ще один доказ того що Україні потрібна люстрація і тотальна просвітнпицька програма.

Необхідно вичистити Україну від совкового болота, інкше ми ризукуємо втопитися у ньому.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.