Ще раз про мовний закон.

17 серпня 2012, 13:32
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
482

Що закон дебілів першими підтримає Одеса - знали ще вояки ОУН... Що підтримає Донеччина, передбачив Олексій Тихий ще у 1972...

Я вже писав: ще Карл Маркс знав, що державною мовою не розмовляють тільки окупанти, раби і дурні. Та хіба дурні читають Маркса?  Тому окупанти, раби і дурні зразу  почали втілювати закон дебілів у життя. Хто ж перший? Не хочу й хвалитися, та я знав - хто буде першим, другим,... Дещо бачу, читаю, аналізую.

Шо закон дебілів першими підтримає Одеса - знали ще вояки ОУН,  коли у квітні 1941 р. на з'їзді у Кракові прийняли резолюцію, п.17:  "Євреї в СРСР є самою відданою опорою правлячого більшовицького режиму і авангардом московського імперіалізму в Україні".

Що підтримає  Донеччина, передбачив Олексій Тихий в "Думках про рідний край" ще у 1972 році:  "А майбутнє уявляється трагічним та пустим. Людей, що живуть на Донеччині і зневажають український народ, можна порівняти з колоністами і плантаторами. Вони за гроші готові продати і рідну неньку. Тільки жалюгідним покидькам байдуже,  де жити, кому служити. Українці, що народилися й виросли на Донеччині, соромляться признатися, що вони українці, говорити українською мовою".

Про третіх, четвертих  все сказав Карл Маркс.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.